Temat: Sklepik dla zi0moof :)
Elosklep polecam :D
Swoja droga ciekaw jestem, jak wielu "ludzi" w Polsce posluguje sie takimi gadkami :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Elosklep polecam :D
Swoja droga ciekaw jestem, jak wielu "ludzi" w Polsce posluguje sie takimi gadkami :)
Dzial "dziwki" rozwala, szczegolnie w opisach 'towarow'...
hehe, strona wyczesana wpyte
dzial ubrania/alby też jest niczego sobie
ale naprawdę straszne jest, ze są ludzie którzy tylko takim językiem się posługują
pozdroszejset
kloaczna ta stronka :)
Ponizej wszelkiej krytyki.... Po prostu nie mam slow...
buhahhahaha
8O
debile
8O
zajebiste ... nie znacie sie ... troche polem zalatuje, ale nadal zajebiste ... buhahhahahhahahhaha mega LOL
totalne dno :lol:
ERROR k****
Niestety ziomus tego towara jeszcze nie mamy ale w **j niedugo wpadaj i bedzie elo rozkmina.
widze że Debilizm jest teraz na topie :(
Zawsze był. To najłatwiejsza forma zwrócenia na siebie uwagi. Jak widać prosta i skuteczna.
Nawrt ja, taki inteligentny :D, poważny :D i obracający się w kulturalnym towarzystwie :D dałem się wciągnąć tutaj w dyskusję, zamiast zignorować temat. ;)
Ot, takie nabijanie statsów.
Do MM: jak mi jeszcze raz nie zrozumiesz intencji ostatniego zdania, to wystawię Cię na Allegro, przerobię na muszlę klozetową i wystawię gołego na balkon (przypominam, że mamy zimę, ciepłą, bo ciepłą, ale zimę). :twisted:
[ Dodano: 29.12.2004 17:57:51 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
fonty takie troche 8-bitowe ;)
czyzby to nasi?
Do MM: jak mi jeszcze raz nie zrozumiesz intencji ostatniego zdania, to wystawię Cię na Allegro,
BCM!
ziomy... to po prostu jest teraz Trendy ...
"Nazwa towara: Słoń Mass DNM
Opis: Elegancki elefant w **j k**** ziomuś rozkminiaj bierzesz sk**** na smycz i wozisz sie po mieście a ci z pitbulami hooligani jego mać mogą ci naskoczyć i pomasować prącie aż do stanu erekcji. Elo słoń wymiata!"
<<<opis rozpier***la>>>
ej no. nie zgodzę się, ze to jest debilizm, choć moze tak wygląda. goście sobie robią jaja z "eloziomalstwa", tak mi się wydaje. rzuciłem okiem na stronę kolesia, który robi ten sklep. strona jest już normalna, gość jeździ na desce i inne takie. czyli mozna by go okreslić częścią tej "kultury" (sory, jesli dla kogoś za duże słowo). moim zdaniem dostrzega głupotę "ziomalstwa". i kpi sobie z tego.
tak mi się wydaje, ale pewnie jestem młody, głupi i nieokrzesany..
ziomy... to po prostu jest teraz Trendy ...
Trendy jest passé. dwa dni temu znajomy mi mówił, ze teraz się mówi edgy tudzież en mode.
Lizard: tekst o MM rotfl!
Stronka poniżej krytyki (chociaż sam sklepik fajny) - ale ten text mnie rozwalił:
ELO ELOKUTASIE TY KÓÓÓRFA WEŚ SIE JEPPP IDŹ KÓRFA POPYKAJ Z ELOSTARYM W ELOKRĘGLE
edgy ? en mode ? wow
miker ... ziomus ... nie kminiisz zajawki ?!??!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 10 zapytań ]