Temat: who is the "babe" in TQA?
...refering to atariki???? :8
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...refering to atariki???? :8
A groupie? :)
A friend of Slaves.
A girl.
A nice girl.
Supposedly, a very nice girl (we want photos, we want photos...)
Well, and as Slaves does whatever he wants, he made her Taquart's mascot :D
A friend of Slaves.
A girl.
A nice girl.
true ! :)
[Supposedly, a very nice girl (we want photos, we want photos...)
yeah, take a look here.
There is one photo left (full-view), but I'm not sure I'm allowed to put it there due to ATARIKI's limits (only one photo per subject???). ;)
let's welcome here... :D
not bad.... ;) say gtrx to her....
We want more fotos! One is not enough!
Grzybson: I have only two photos... so tell me how to put them in ATARIKI (is it possible?) :D
Hm, ciekawe czy meg sie zgodzila na publikacje tych fotek? Moze warto ja zapytac. :)
wyślij mi drugie via PW. Skoro na pierwszej focie wyszła tak ładnie, to ciekawe jak na drugiej. A nie możesz dać linka w definicji aby otworzyło w nowym oknie?
Grzybson, czy to aby nie czas, żebyś poszukał sobie własnej maskotki, zamiast sępić foty od Dracona? ;) ;) ;)
[ Dodano: Pią Gru 24, 2004 00:00:00 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
Szukać swoją drogą. Chociaż moje hobby trochę odstrasza.
A popatrzeć chyba można, nie? A jedno zdjęcie tak uroczej osoby to za mało. Nie dziwię się, że została maskotką TQA ;)
grzybek co ty sie zes tak napalil ;> toc te zdjecie uroczej pani zostalo pewnie zrobione z 10 lat temu ;] teraz juz tak pewnie nie wyglada :)
Dobram, daję juz temu spokój...
Grzybson, czy to aby nie czas, żebyś poszukał sobie własnej maskotki, zamiast sępić foty od Dracona? ;) ;) ;)
Z doświadczenia wiem, że maskotki robią więcej złego niż dobrego - także Grzybek zastanów się bo jak złapiesz jakaś wściekłą maskotkę to szaraczek zaliczy dno szafy...
Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim
Mężczyźni nigdy nie dorastają, zamieniają tylko pluszowe przytulanki na kobiety - jak mówi stare filodendryckie przysłowie?
[ Dodano: Sob Gru 25, 2004 00:00:00 ]
Dlatego żaden mężczyzna nie zamienił jeszcze Atari na kobietę, bo Atari nie jest pluszowe. :mrgreen:
[ Dodano: 26.12.2004 18:36:31 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
nie no;zamknijcie ten topic...bo nie wyrabiam... :evil:
Pigula> Z doświadczenia wiem, że maskotki robią więcej złego niż dobrego (...)
Eeeee....
toc te zdjecie uroczej pani zostalo pewnie zrobione z 10 lat temu
Coś mi mówi, że jesteś bliżej prawdy niż myślisz. Już gdzieś widziałem to zdjęcie i było to to ładnych kilka lat temu (jakieś 5 lunb więcej). :mrgreen:
[ Dodano: 26.12.2004 23:31:41 ]
Pigula> Z doświadczenia wiem, że maskotki robią więcej złego niż dobrego (...)
Eeeee....
Zdarzają się oczywiście wyjątki :twisted:
Pigul: w takim razie szczesciarz z Ciebie.. :?
Jednak nie daję temu spokój ;)
także Grzybek zastanów się bo jak złapiesz jakaś wściekłą maskotkę to szaraczek zaliczy dno szafy...
Dlatego też najlepiej szukać takiej, co zaakceptuje to hobby w 100%. A jak jej się odwidzi, to ja i tak nie przestanę tworzyć na Atari. Najwyżej przejdę od działalności jawnej do partyzantki :D .
Lista najważniejszych dla mnie wartości w moim życiu wyglada tak-Bóg, rodzice, scena Atarowska. Maskotka ulokowałaby się co najwyżej na miejscu czwartym :)
Nie ma takiej maskoty, która zaakceptuje naszą dewiacje w 100%. Więcej, będzie rządać, by była na pierwszym miejscu w Twoim życiu, ew. zaraz po bogu.
Kiedyś kobiecie powiedziałem, że Atari to moja druga miłość. W odpowiedzi usłyszałem, że mam szczęście, że druga. No to jak jej wypaliłem, że nie powiedziałem jej jescze kto/co jest pierwszą, to już nawet nie dała mi dokończyć wypowiedzi. Auć! ;)
[ Dodano: 27.12.2004 21:17:15 ]
?to dlatego na tym avatarze jesteś taki jakiś krzywy?
[ Dodano: Pon Gru 27, 2004 00:00:00 ]
Nie, to dziedziczne skrzywienie na punkcie Atari. ;)
[ Dodano: 28.12.2004 02:59:58 ]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.091 sekund, wykonano 13 zapytań ]