Temat: Podróż do... przyszłości :)
Witam
Czy tylko ja zauważyłem że czas dodawania postów jest o godzinę do przodu? Tj nie zmieniono na serwerze czasu na zimowy.
Post piszę o 9:42
Ostatnio edytowany przez seb@stian (Dzisiaj 09:43:08)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Czy tylko ja zauważyłem że czas dodawania postów jest o godzinę do przodu? Tj nie zmieniono na serwerze czasu na zimowy.
Post piszę o 9:42
Ostatnio edytowany przez seb@stian (Dzisiaj 09:43:08)
A masz w profilu wszystko dobrze poustawiane?
Też tak mam. W profilu UTC, a tematy mają +1h. Trzeba wyłączyć korekcję czasu letniego, wtedy zaczyna poprawnie wyświetlać.
Ostatnio edytowany przez perinoid (Dzisiaj 11:30:24)
Wydawało mi się, że mamy XXI w. i takie rzeczy dzieją się już automagicznie, ale co ja tam wiem. ;-)
Z drugiej strony pamiętam czasy, gdy AUTOEXEC.BAT w SDX miał polecenia DATE i TIME, bo zegarek w Atari był niedostępną fanaberią.
Ostatnio edytowany przez Lizard (Dzisiaj 11:44:23)
W Atari? Większość XT nie miała zegara I na starcie prosiła o czas "by default". MSX-y to samo (tu pewnie przez analogię do PC).
No faktycznie, można wyłączyć korektę czasu letniego ale myślę że nie tak to powinno działać. Ale nie krytykuje. Forum ma swoje lata a łatwo oceniać a ciężko samemu coś zrobić.
Może kiedyś ktoś mądry to udoskonali ;)
Dzięki za odpowiedzi.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 15 zapytań ]