Temat: Zlecę wymianę kondensatorów w A1200
Cześć,
Jak w temacie, szukam kogoś kto wymieni kondziołki w amidze 1200. Ja do lutownicy mam 2 lewe ręce i nie chcę ryzykować. Najlepiej Wawa i okolice.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Jak w temacie, szukam kogoś kto wymieni kondziołki w amidze 1200. Ja do lutownicy mam 2 lewe ręce i nie chcę ryzykować. Najlepiej Wawa i okolice.
@Generale_Specyfiku
Jestem z WWA i operować lutownicą potrafię, TurboGrafx-a braciszkowi rekapowałem z sukcesem więc nieskromnie i z tym powinienem sobie poradzić. Tylko uprzedzam z czasem dosyć krucho, jeżeli nie jest to pilna sprawa, to na spokojnie można ogarnąć.
Zestaw kondziołków masz? Może to herezja ale proponuję w miejsce elektrolitów smb, ceramiki albo tantale. Przynajmniej wycieków nie będzie w przyszłości. Są już wycieki i trzeba ścieżki czy przelotki naprawiać?
Pozdr. gkd_82.
Jakbyś chciał wysłać, zapraszam na pw.
Ja w przyszłym tygodniu mam zamiar wysłać A600 do Archi - Techu, wymiana kondensatorów + montaż wyjścia HDMI. Firma polecana przez parę znanych mi osób.
Znan - potwierdzam - polecam
Wymiana ogarnięta, temat do zamknięcia.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 9 zapytań ]