Temat: Pegasus - 2 klony (uszkodzone) 1 pistolet (nietestowany)
Więcej zdjęć: https://drive.google.com/drive/folders/ … sp=sharing
Obydwie konsole kupione bez zasilaczy, jako nietestowane
#1. PolyStation - po podłączeniu nastawnego zasilacza na 9V, poszła mała smużka dymu z okolicy diody lub tranzystora, obok gniazda zasilania. Dopiero później :( doczytałem że na bolcu ma być "-". Teraz nawet z prawidłową polaryzacją nie daje znaku życia. Nie wiem czy wystarczy wymienić diodę lub coś w jej okolicy, czy może uszkodziło się coś więcej.
#2. SATURN / MEGA DRIVE 2 8 BIT. Oczywiście NIE jest to SEGA Saturn, ani SEGA Mega Drive. Mechanicznie pasują kartridże od Pegasusa.
Nie daje znaku życia. Może ktoś potraktował ją wcześniej tak samo jak ja #1... nie wiem.
#3. Light Gun, chyba do jakichś Pegasusów, ale nie mam pewności. Nie mam na czym przetestować. Był z zestawie z #1, ale ma inną wtyczkę. Szkiełka w "lufie" całe.
Wszystko wyczyszczone pianką.
Licytacja do środy 12.06 do 20:00 (czasu forumowego). Jak od razu wpłynie zapłata, to paczkomatem mogę wysłać już we czwartek rano i powinieneś dostać w piątek. Możliwa Poczta/Pocztex
Paczkomat 16,50 zł (jeden przedmiot), 18,00 zł (2-3 przedmioty). Możesz też podesłać własną etykietę .pdf jeżeli masz taniej.
Poczta - 15 zł (jeden przedmiot), 17 (2-3 przedmoty)
Inny kurier - możesz sam zamówić i opłacić z odbiorem ode mnie.
Zagranica - do uzgodnienia.
Licytacja (postąpienie 5zł):
#1 - 5 zł - wpisz login
#2 - 5 zł - wpisz login
#3 - 5 zł - wpisz login
Ostatnio edytowany przez uicr0Bee (2024-06-09 11:18:40)
<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.