Odp: Dude Story - wydanie fizyczne gry
Wszystko notuję, dziękuję za zainteresowanie:-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszystko notuję, dziękuję za zainteresowanie:-)
GRATULACJE!
Proszę jedną sztukę - preorder. Takie produkcje po prostu trzeba mieć :)
tOri
Dzięki! :-)
Tradycyjnie zamawiam jedną sztukę:)
Też chcę jedną sztukę ... koń wiadomo ;)
hej! super wydanie! zamawiam jedną sztukę - wysłałem też pw.
Hej, jeśli jeszcze można to ja też poproszę jedną.
ok, też chętny, napisałem
Dziękuję za zapisy wszystkim. Nie odzywałem się dość długo, bo nam się przeciągnęły w czasie kwestie poligraficzne. Wszystko jest aktualne, tylko kwestia czasu... Prawdopodobnie już lada chwila będzie wszystko gotowe do dystrybucji, w ciągu tygodnia powinno się udać ruszyć z wysyłkami.
Dziękuję za zapisy wszystkim. Nie odzywałem się dość długo, bo nam się przeciągnęły w czasie kwestie poligraficzne. Wszystko jest aktualne, tylko kwestia czasu... Prawdopodobnie już lada chwila będzie wszystko gotowe do dystrybucji, w ciągu tygodnia powinno się udać ruszyć z wysyłkami.
Super wiadomość !
Czy czujecie ten zapach świeżo zaprogramowanych kartridży, gotowych do gry? Ja już czuję :-)
Kolejne zdjęcie przedstawia gotowe gadżety, czyli wspomniane wcześniej niespodzianki. Mam nadzieję, że te piękne breloczki do kluczy okażą się przydatne :-)
Pudełka, naklejki na kartridże i elementy poligrafii są obecnie składane i przygotowywane do wysyłki. Więcej zdjęć pokażę w tym tygodniu, kiedy będę pakować paczki.
Super wiadomość. Oprócz dobrej zabawy, będzie można powiększyć kolekcję :).
Słuchajcie, zajrzyjcie wszyscy, którzy byliście zainteresowani grą, do swoich wiadomości PW na forum. Niestety forum nie wysyła powiadomień o wiadomościach na maila (lub te powiadomienia nie docierają do odbiorców), no i widzę że efekt tego jest taki, że rzadko kto odczytał moje wiadomości, które Wam wszystkim wysłałem. Jak by co, to ja zaglądam do forumowych wiadomości na bieżąco i sprawdzam co się tam pojawia, pomimo, że nie dostaję powiadomień.
Ostatnio edytowany przez Mq (2024-06-25 15:50:17)
Nie mam NIC w PW od Ciebie!
Gimme, gimme, gimme...
tOri
Akurat do Ciebie tOri wysłałem standardowego maila. Przed chwilą:-)
do mnie na maila onet spływają (nawet nie do spamu) wiadomości, że przyszła nowa PM-ka.
także ten, już wpłaciłem.
Ostatnio edytowany przez takron27 (2024-06-26 09:37:15)
Właśnie wysłałem na PM wszystkie dane.
Dzięki! Ogarniam na bieżąco wszystko.
PS. Na Lost Party się zbieram i przyjadę, ale dopiero w sobotę, prawdopodobnie rano, albo koło południa. Wezmę kilka egzemplarzy dodatkowych gry, więc jak by ktoś jeszcze chciał, to będzie parę sztuk do rozdysponowania:-)
A tutaj oto bardzo ładny unboxing i gameplay przygotowany przez Sabermana. Dzięki Saberman!
https://www.youtube.com/watch?v=NSHxEJYSnVE
Proszę o ewentualny kontakt następujące osoby, które nie odpowiedziały na prywatne wiadomości:
- @Filon
- @adt
Jeśli jesteście zainteresowani grą nadal, to proszę o kontakt (jeśli zrezygnowaliście, to też napiszcie jak możecie, będę miał porządek przynajmniej:-)).
Jak ktoś jeszcze jest zainteresowany, to gra jest nadal dostępna w postaci fizycznego wydania.
Najlepiej kontaktować się bezpośrednio na mój adres email, który jest podany jawnie w moim profilu. Wiadomości wysyłane przez forum nie dochodzą, nie dochodzą też powiadomienia z forum.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 3.818 sekund, wykonano 16 zapytań ]