Odp: INP 2.0 home edition done by ... ? :)
dodatkowo chcialem zauwazyc ze nie zawsze jakosc pracy decyduje o wygranej.Argument ze cos wygralo albo przegralo z czyms jest imho nie na miejscu szczegolnie w dziedzinie badz co badz artystycznej prawda?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dodatkowo chcialem zauwazyc ze nie zawsze jakosc pracy decyduje o wygranej.Argument ze cos wygralo albo przegralo z czyms jest imho nie na miejscu szczegolnie w dziedzinie badz co badz artystycznej prawda?
kurcze... to bylo az 40 zlotow ? :rolleyes: ;)
Czy mam rozumiec, ze na pozostalych 38 bylo znaczaco inaczej niz w moim przykladach i wcale nie mam racji? :P :lol:
Wg mnie technika wykonania i/lub sam pomysl na obrazek jest bardziej znaczacy niz uzywanie duzej ilosci kolorow (co oczywiscie nie znaczy, ze jestem przeciwnikiem "kolorowania" ). :)
Compo, to compo, o wygranej decyduje wiele czynnikow, ale na pewno nie sam kolor... :lol:
A ja sie nie zgodze, kolor ma duze znaczenie bo ludzi znających się na kompozycji, pomysłach jest niewielu. Przede wszystkim rzucają się w oczy właśnie kolory.
A szczegolnie ludziom na bani - wtedy sie wszystko zlewa i widać tylko kolory ;)
na pomyslach raczej sie nie da znac, ale musze przyznac ze to kolory
przykowaja przy pierwszym rzucie...
a co do przykowania na bani (czyli w stanie w jakim jestem :) ) to wlasnie
przez zajebisty uklad kolorystyczny wlasnie avatar p. (pewnie salvador-a) dely-ego wysuwa sie zdecydowanie na 1-sze miejsce.
no, moze poza solo/ng :lol:
Dracon: Bylo zdecydowanie wiecej. Na 40 to sam bylem :) Moze i nie na wszystkich byly prace/kompoty, ale jakby nie patrzec...
Dely: Otoz to! Przez te 10 sek. prezentacji trudno zaglebic sie dokladnie w obrazek. Zwycieza pierwsze wrazenie, a o prace oglada sie tak naprawde w domu.
Jellonek: Avatarek Sola to kompozycja, ktora kazdy doceni.
I dlatego wygrywają RIP-y czy inne TIP-y, które są niczym innym jak zlewiskiem nic nie przedstawiających kolorowych plam.
Chyba przekwalifikuję sie na grafika. ;)
[ Dodano: 09.12.2004 10:58:37 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
hm... no wlasnie za krotko sa pixy pokazywane na kompotach
a moje mona z 2 ostatnich QP pokazane zostaly zle - tzn. malo bylo widac bo byly w szarosciach :) qwa :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 12 zapytań ]