Temat: Turbo Star Plus ???
Co to za cart ? -> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37483692
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co to za cart ? -> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37483692
Najlepiej zapytaj sprzedajacego ;) jest podany przeciez jego numer gg
Najlepiej zapytaj sprzedajacego ;) jest podany przeciez jego numer gg
8O na to nie wpadłem ! :lol:
Zapytaj go jeszcze dlaczego reset turbo star plus :D :D :D
Reset to pewnie nazwa firmy. :)
[ Dodano: 17.12.2004 23:11:56 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
Tak się akurat dziwnie składa ale mnie kiedyś (na krótko) wpadł w ręce jakiś tam kart (nie pamiętam co to było) z napisem reset i to był reset :) (nie nazwa firmy). Ale może tutaj jest inaczej :)
A ja właśnie zanabyłem taki cart. Przycisk Reset służy do aktywacji carta w dość nietypowy sposób:
1. włączamy atarkę z tym cartem i z wciśniętym OPTION,
2. kiedy pojawia się błękitny ekran a zanim pojawi się SELF TEST wciskamy ten przycisk Reset na kartridżu,
3. ekran powinien zmienić się na czarny, wciskamy klawisz RESET w Atari.
4. pojawia się menu carta.
Dodam zdjęcie jak tylko uda mi się je załadować na serwer, który aktualnie odmawia współpracy.
Gdyby miał ktoś kasetę nagraną w tym turbo to chętnie przygarnę, albo moglibyśmy się pobawić w Głuchołazach. Pod warunkiem że zadziała magnetofon - z cartem kupiłem trzy magnetofony, z których jeden, nie wiadomo który prawdopodobnie jest właściwy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 12 zapytań ]