Temat: Turbo Star Plus ???

Co to za cart ? -> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37483692

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

2

Odp: Turbo Star Plus ???

Najlepiej zapytaj sprzedajacego ;) jest podany przeciez jego numer gg

3

Najlepiej zapytaj sprzedajacego ;) jest podany przeciez jego numer gg

8O na to nie wpadłem !  :lol:

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

4

Zapytaj go jeszcze dlaczego reset turbo star plus :D :D :D

5

Reset to pewnie nazwa firmy. :)

[ Dodano: 17.12.2004 23:11:56 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

6

Tak się akurat dziwnie składa ale mnie kiedyś (na krótko) wpadł w ręce jakiś tam kart (nie pamiętam co to było) z napisem reset i to był reset :) (nie nazwa firmy). Ale może tutaj jest inaczej :)

7

A ja właśnie zanabyłem taki cart. Przycisk Reset służy do aktywacji carta w dość nietypowy sposób:
1. włączamy atarkę z tym cartem i z wciśniętym OPTION,
2. kiedy pojawia się błękitny ekran a zanim pojawi się SELF TEST wciskamy ten przycisk Reset na kartridżu,
3. ekran powinien zmienić się na czarny, wciskamy klawisz RESET w Atari.
4. pojawia się menu carta.

Dodam zdjęcie jak tylko uda mi się je załadować na serwer, który aktualnie odmawia współpracy.

Gdyby miał ktoś kasetę nagraną w tym turbo to chętnie przygarnę, albo moglibyśmy się pobawić w Głuchołazach. Pod warunkiem że zadziała magnetofon - z cartem kupiłem trzy magnetofony, z których jeden, nie wiadomo który prawdopodobnie jest właściwy.

--== Kup Pan/i dyskietkę - jedyna taka oferta w całym InterNetCie - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

<-- Kontakt przez "E-mail" albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.