Temat: [K] Amstrad 6128
Jak w temacie, kupię działającego Amstrada 6128. Pudełko, styropiany itp niewymagane.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, kupię działającego Amstrada 6128. Pudełko, styropiany itp niewymagane.
mam takiego do naprawy - ogarniesz se to mozemy sie dogadac :-)
@pancio
Jakby jury nie reflektował na uszkodzonego, to ja byłbym zainteresowany.
mam takiego do naprawy - ogarniesz se to mozemy sie dogadac :-)
Nie odpowiem natentychmiast, bo postanowiłem wyjść kompletnie poza swoją strefę komfortu.
Daj trochę czasu to spróbuję się zorientować czy uda się ogarnąć naprawę.
Jak by co to ja też chętnie bym zakupił takiego do naprawy :)
cholercia, miałem nadmiarowego Amstrada, ale wysłałem go za darmo do spkr, gdybym wiedział, to bym ci go zostawił :/
@gorgh spkr robi fajne dema więc komputer się nie zmarnuje
cholercia, miałem nadmiarowego Amstrada, ale wysłałem go za darmo do spkr, gdybym wiedział, to bym ci go zostawił :/
:( No faktycznie szkoda.
Do @pancio.net
Wysłałem e-mail w związku ze uszkodzonym Amstradem.
w związku z nieludzkimi upałami.. na strych wejdę jak się trochę ochłodzi :-)
a maila nie ma :-(
No ja dzisiaj wcześniej też wysyłałem maila. Może przeszukaj spam :)
@pancio.net
wysłałem ponownie
Otrzymałem od was wiadomość na email poza forum (@dely?)
Tak przedstawia się ten z lekka zdezelowany sprzęcik... zasadniczo jest kompletny, był źle spasowany i wkręty są chyba nieoryginalne (przynajmniej część z nich). Stacja była odłączona a w środku znajdowała się dziewiątka karo :-)
Dostałem ten kadłubek z pozostałymi CPC jaki kupiłem kiedyś w bundlu z przeznaczeniem na spare parts. Nie miałem jednak okazji skorzystać...
Sprzęt podłączyłem po wcześniejszym wyjęciu z obudowy do monitora GT65 - jestety zero reakcji. Nie ma oznak przegrzewania ale nie wnikałem głębiej...
Jest jak jest i nie wnikam :-)
Z racji, że jury zainicjował chęć nabycia jako pierwszy, sprzęt po ustaleniu reszty powędruje do niego - chyba, że odpuści ze względu na stan.
Zastaniowie się również nad uszczupleniem kolekcji pozostałych...
Sie mi przekliknelo.. i nie dodalem reszty zdjęć...
... karte 9 karo dodaje na szczęście :-)
To ja jeszcze raz napiszę.
Jak jury zrezygnuje, to jestem zainteresowany zakupem.
Ostatnio edytowany przez Atari-User (2022-07-24 12:44:21)
To jak byś chciał sprzedać 464 to daj znać, bo takiego jeszcze nie mam :)
@pancio,
Coś się wyjaśniło ?
Dalej masz na sprzedaż tego uszkodzonego CPC6128 ?
Pancio. chyba jest grubo off line...?
Gwoli wyjaśnienia, dodam, że ten uszkodzony 6128 wczoraj został przeze mnie opłacony.
Ciekawy egzemplarz. Porty ma jak Schneider (bo Amstrady miały krawędziowe), naklejkę na stacji dyskietek po niemiecku, jak Schneider, a naklejkę na spodzie obudowy i logo na górnej, nad klawiaturą "Amstrad". Do tej pory to logo nad klawiaturą, na Schneiderach kojarzę jako "Schneider".
@jury,
Ale tak ten tego, to zupełnie nie jest Falcon czy ste :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.120 sekund, wykonano 10 zapytań ]