Odp: Zajefajne :)
He he rotfl. Sugeruję zamknięcie wątku, bo przestaje mieć związek z atarką.
Ew. porozmawiajmy o wymianie myszki: czy trzeba przy tym się uziemić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bezsensowne dodawanie newsów Dodawanie trzech lub więcej newsów jednego dnia mija sie z celem
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
He he rotfl. Sugeruję zamknięcie wątku, bo przestaje mieć związek z atarką.
Ew. porozmawiajmy o wymianie myszki: czy trzeba przy tym się uziemić?
ej no. nie bedzie flejmika?
ps. wlasnie zauwazylem ze to nie jest w dziale balagan :D ojjjj niedobrze :)
Nie jestem modem i inną nabjką, więc proszę pozotałych czytelników forum o nie pisanie więcej w tym wątku, gdyż postanowiłem go zamknąć, ale z powodu braku upraniwń nie mogę tego zrobić. Dlatego proszę o dostowsowanie się do mojego postulatu o nie pisanie więcej w tym wątku, gdyż wątek ten został zamknięty przeze mnie.
Dziękuje bardzo za współpracę i dostosowanie się do mojej prośby i nie pisanie już więcej w tym zamkniętym przeze mnie wątku. ;)
ej no. nie bedzie flejmika?
Nie, bo nie zauważyłem tego mądrego tekstu (dopisałęs go później, czy jak?), a teraz nie chce mi się wracać.
Poczytaj rowniez o opkodzie CPUID i takie tam ...
Czytałem, ale widać źle zapamiętałem. Łe tam. Idę kolekcjonować kartridże. Mam już trzy.
w/g mnie sprawdzaniem wszystkiego zajmuje siem BIOS - wstawia wszystko do danych DMI - a łyndows z tamtąd wsio wyciąga.
Niewszystkie procki potrafią same siebie zidentyfikować (tekstowo) - procek, który niepotrafi tego, a winda nierozpozna jego kodu będzie jako unknown w windzie - zreguły celerony od 533 - do 100 - sprawdzcie se np. pod 98 :twisted: w xp tego niema. Pozatym panowie weźcie sobie w XP (bo z tego systemu jest to okienko zajefajne) i tak:
zakladka "aawansowane" i "mienne środowiskowe" - listą na dól i niespodzianka - kod cpu - po tych wartościach większość softu rozpoznaje system i procka. a pamięc - odczytywane jest głownie z układu SPD, który występuje praktycznie na każdej pamięci od PC100 w górę. Jeśli go niema, to jest poprostu odczytywane z DMI. Koniec. A MS, to co wykryje wstawia pewnie do swojego rejestru, gdzie jurgi próbuje cos znaleźć...
error 136
Nie jestem modem i inną nabjką, więc proszę pozotałych czytelników forum o nie pisanie więcej w tym wątku, gdyż postanowiłem go zamknąć, ale z powodu braku upraniwń nie mogę tego zrobić. Dlatego proszę o dostowsowanie się do mojego postulatu o nie pisanie więcej w tym wątku, gdyż wątek ten został zamknięty przeze mnie.
Dziękuje bardzo za współpracę i dostosowanie się do mojej prośby i nie pisanie już więcej w tym zamkniętym przeze mnie wątku. ;)
Skojarzylo mi sie z...
To jest wirus manualny. Jestesmy biednymi informatykami z Kraju Trzeciego Swiata. Nie umiemy programowac, wiec aby nas wirus zadzialal serdecznie prosimy o sformatowanie dysku C:. Dziekujemy.
Bo to dokładnie na tę modłę było i tworząc powyższe wzorowałem sie na przytoczonym przez Ciebie oryginale.
Tytlko tu k... nikt nie chce współpracować. :twisted:
No, nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma! Nie mam nic przeciwko pisaniu tutaj, a nawet wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko.
A tak w ogóle, to nie wszyscy mnie jeszcze znają, więc może powiem coś o sobie. urodziłem się w lipcu, dokładnie w drugiej połowie lipca. Tzn pod koniec lipca. A właściwie w połowie?
Co mi pan sugeruje, proszę pana!?
Jak fajnie, tak off-topicowo.
Na każdym forum jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy.
Tak, tylko kto za to płaci?
Ja płacę, pan płaci, scena płaci...
A kierownik rozdaje bany. :mrgreen:
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 11 zapytań ]