Temat: sprzedam konolę Atari Jaguar
Jak w temacie, z kablami połączeniowymi i padem. Cena - 250 zł
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, z kablami połączeniowymi i padem. Cena - 250 zł
Hint: Wystaw na Allegro.
Po co podpowiadasz. Kup i sam wystaw. Zwróci się z nawiązka. ;)
No nie wiem... ceny ostatnio znacznie spadly. Chyba ze jest w pudeleczku i z jakas gra... Jelsi goly to jak wezmie 250 to bedzie mial szczescie.
Ja bylem glupi i rok temu sprzedalem swojego za 200zl (glupi bylem ze wogole sprzedalem, ale jesc trzeba...).
250 to stanowczo za duzo za konsolę z kablami.
mogę dać max. 150 zeta. :-)
210, za mniej nie mogę sprzedać - do konsoli też jest pad
.. pytanie - czy istnieje szansa zakupu tej "przystawki" z CD do Jaga??.. bo tak się zastanawiam ::
Pewnie, ze istnieje. Upolowac ja jednak musisz na ebay'u bo tutaj jak juz sie pojawi to w cenie niemal 2 jagow :((
Tak swoja droga ma ktos na zbyciu carta z tempestem 2000? :))
Na ebayu cd do jaga nie schodza praktycznie ponizej $100 + koszty wysylki... To juz lepiej na allegro. Trafia sie raz na rok :) Ostatnio poszedl za 300 cos chyba... a wczesniej za 600, o ile pamietam
Z racji, ze pojawia sie baaardzo rzadko to i ceny sa rozne, rozniste.
Jak ktos chce brac jaga, a pozniej cd to taniej wyjdzie komplecik. Na niemieckim ebay'u niedawno poszedl jakis za 70EUR (sam naped) bez pudla, tylko te standardowe plytki. Odlozona kasa, szczescie, cierpliwosc i jag twoj ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 11 zapytań ]