Odp: Lost Party 2021
Ozdrowiecy liczą się jak niezaszczrepieni - chyba ze s a zaszczepieni.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ozdrowiecy liczą się jak niezaszczrepieni - chyba ze s a zaszczepieni.
Dzieci, niestety, nie są wyłączone z limitu. Przynajmniej nie znalazłem nigdzie takiego wyłączenia :(
Tak więc niby 50 osób u nas wydaje się sporym zapasem a po podliczeniu dzieci okazuje się, że tak różowo nie jest.
Otrzymałem już trochę deklaracji - dziękuję!
Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2021-05-18 09:12:22)
Są jeszcze wolne pokoje 2 osobowe w którymś z obiektów?
jj23: tak, w Krystynie. Rezerwować?
Piszcie od razu czy od czwartku czy od piątku, bo to skraca procedurę.
pablozp: mam potwierdzoną rezerwację dla Was.
Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2021-05-20 10:49:47)
Bilecik opłacony, więc teraz poproszę jedynkę w Krystynie. Przed południem mieli jeszcze dwa takie pokoje.
Przekazałem Vascowi, dzwoni właśnie do Krystyny ;)
Lizard - napisz SMS na 795841990, zadzwonię wieczorem.
Ostatnio edytowany przez Pin (2021-05-20 13:46:54)
Lizard: klepnięty nocleg od czwartku.
Generalnie nie mówili o tym, że mają jedynki, bo wtedy dają po prostu dwójkę.
Są jeszcze 3 miejsca w zbiorówce czteroosobowej.
Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2021-05-20 13:49:26)
.
pablozp: mam potwierdzoną rezerwację dla Was.
dziękuje
Lizard: klepnięty nocleg od czwartku.
Generalnie nie mówili o tym, że mają jedynki, bo wtedy dają po prostu dwójkę.
Aua. Proszę mnie nie klepać. ;)
Na nocowanie.pl chwalą się jedynkami. Za 3 noclegi chcą 180 zł.
PW
@Vasco/Tristesse
No i dupa właśnie dowiedziałem że mam robotę w terminie Lost Party.
Ja z dużym prawdopodobieństwem będę w trakcie Losta bronił pracy dyplomowej, więc wiesz - to żadne usprawiedliwienie ;)
a ja, to na Lost to też zasadniczo będę w pracy ;)
Za pracę to płacą, więc nie przesadzaj ;)
Jak to to Pin będzie w pracy??
A nie na zlocie?
Vasco, limit 50 osób można obejść formalnie organizując np. plan filmowy filmu dokumentalnego o "Lost Party" ;)
Natomiast nawiązując do tematu, ja swój udział jeszcze rozważam. Chwilowo, z przyczyn obiektywnych, na 32%. Natomiast jeśli mi się uda, to będę oczywiście w grupie niezaszczepionych.
Mogłeś zorganizować plan filmowy na Woli w tradycyjnym, majowym terminie... ;p
Gdy dotrzemy do 50 osób niezaszczepionych to sprzedaż zostanie zakończona i, jeśli nie zmienią się przepisy, to nie będzie można już się dopisać do imprezy.
Oczywiście jak na państwo z kartonu przystało, w tej chwili nawet nie wiadomo jak weryfikować czy ktoś jest czy nie jest zaszczepiony...
Ostatnio edytowany przez Vasco/Tristesse (2021-05-21 00:51:17)
Oczywiście jak na państwo z kartonu przystało, w tej chwili nawet nie wiadomo jak weryfikować czy ktoś jest czy nie jest zaszczepiony...
Na słowo honoru. Nikt nie jest uprawniony do dostępu do informacji o zdrowiu innych ani nikt nie jest zobowiązany takich danych ujawniać.
Z tym, że jak psiarnia wpadnie na imprezę to już może zweryfikować stan faktyczny i wygenerować potencjalny problem.
Ma dostęp do takich danych? Nie muszę mieć przy sobie dokumentów, tym bardziej książeczki szczepień.
Ostatnio edytowany przez Lizard (2021-05-21 08:06:56)
Spokojnie. Przez miesiąc wyrobi się jakaś praktyka z pewnością. Rok temu były wymagane oświadczenia.
Byle nie pod odpowiedzialnością z art. 233 § 6 k.k.
Wszystko zgodnie i w ramach obowiązującego prawa. Problemów jak i innego zbędnego balastu nam nie potrzeba.
@Lizard Pisałem Ci maila z forum, ale chyba nie doszedł. Mam przez Vasca zarezerwowany pokój 2 osobowy i tylko 1 miejsce zajęte. Zainteresowany?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.188 sekund, wykonano 13 zapytań ]