Nie - dely - to nie pragmatyzm. To już jest terror. Wyjaśnienie tego jest proste, a będziesz tego świadkiem już niebawem.
perinoid - wszyscy płacą NFZ i nie pisz takich bzdur, ponieważ ci, którzy zauważają niebezpieczeństwo - świadomie narażają swoje życie, co może wydawać się dosyć naciągane ponieważ śmiertelność tej "zarazy" to obecnie, nawet naciągając statystyki do granic możliwości, około 1% - to niby sporo. Proszę zestawić to z nieznanymi konsekwencjami genetycznych manipulacji dokonywanych na ludzkich organizmach przy użyciu materiału mRNA. Poza tym powiedz to tym, którzy umierają ponieważ w imię covida nikt im nie pomaga na czas.
Osobiście nie zgadzam się na używanie mojego osobistego mechanizmu translacji genetycznej przez jakąkolwiek firmę zewnętrzną. Mogę? Bo wygląda na to, że według was - NIE mogę. Niby dlaczego? W imię waszego dobra? A ktokolwiek się zastanowił na temat dobra mojego? Nie sądzę.
Tak się zastanawiam, czy ktokolwiek przeliczył całe "przedsięwzięcie"? Mniejsza o koszty finansowe, które są ogromne. Wystarczy wziąć pod uwagę założenia odnośnie ram czasowych.
30 mln ludzi do WYSZCZEPIENIA (to brzmi jakby bydło mieli ogarniać)
Założenie jest takie, że może dadzą radę WYSZCZEPIĆ 180 tysięcy tygodniowo, o ile nie wnerwią pracowników tzw ochrony zdrowia. Jeżeli dadzą radę - mają do wykonania 60 milionów zabiegów wstrzyknięcia "czegośtam" z zachowaniem określonego reżimu (pogotowie antywstrząsowe) ze skokiem minimum 21dni. A to oznacza ni mniej, ni więcej ponad 6 lat WYSZCZEPIANIA tydzień w tydzień, przez 7 dni w tygodniu.
Łapiecie to? A producent kompletnie NIE WIE ile czasu będzie działała ta "szczepionka" ponieważ nie zostało to zbadane i nie ma takiej możliwości, aby w ciągu choćby i roku rzetelnie zbadać taki produkt. Z tego wynika WPROST, iż jest to niebezpieczne. Moim zdaniem - ze względu na zastosowaną technologię - ekstremalnie niebezpieczne. W związku zaś z przejawiającymi się już coraz poważniejszymi naciskami na masowe stosowanie tej technologii podejrzewam, że jest to element nadchodzącego systemu kontroli totalnej. Nie - nie jestem szurem, foliarzem czy płaskoziemcem. Po prostu obserwuję wydarzenia i składam puzzle w kompletny obraz.
Powyższe wskazuje na to, że jest to LIPA, BZDURA, ŚCIEMA i tak dalej...
Możecie tego nie wiedzieć - bo skąd - z tv? - Ludzie zaczynają organizować ruch oporu i tak jak napisał Mq - w końcu poleje się i krew i nie dotyczy to tylko środowisk uliczno-plebejskich. Mało wam tego co się dzieje? Bezprawie na każdym praktycznie kroku. Poza tym - jak to ładnie się wyraził jeden człowiek - na wieść o "szczepieniach" ludziom w służbach zaczęła drgać powieka - i drży coraz mocniej...
Na koniec - uważacie, że wróci normalność? Pozaszczepiacie się i takie tam...
NIE. Nie wróci...
Mq - nie pocieszę Cię. Co najwyżej mogą to nie być maczety, tylko coś bardziej wyrafinowanego.
P.S. A w ogóle ktokolwiek z was czytał na temat technologii użytych do wyprodukowania tych nowych "szczepionek". Z tego co ja wiem są tylko dwie - mRNA i wektorowe gdzie "wektorem" jest po prostu wirus (adenowirus)! Nie są to produkty starego, sprawdzonego typu :)
Ostatnio edytowany przez tOri (2020-12-27 21:12:12)
Różne różności dla Atari i nie tylko - przydatne, bądź nie ale i tak warto zajrzeć...
http://atari.myftp.org Atari - Power without price and necessary elements with some sh*t onboardhttps://reversing.pl SSL enabled site