Candle napisał/a:mq: co ty mi tu? pomagaj z klasa? wywyższam się? naprawdę? pisałem, że można zrobić tanio cały ram atarki na jednej kostce 512k i mieć z tego 320k "scenowe" z lat 90 - nikt nie podjął rękawicy, rozmowa poszła na manowce dalej
pisałeś o aki, że be bo nie ma źródeł i że tk wspaniałe, ale jak napisałem że nie ma źródeł do tk i w ramach źródeł wkleiłem kod na avr który robi emulacje klawiatury to znowu bez echa
moim zdaniem nie jesteś w stanie zrozumieć odpowiedzi, której udzielam - szkoda
Jeśli brak zrozumienia ma dotyczyć wg Ciebie Twojego podręcznikowo-akademickiego bełkotu, to mylisz się, rozumiem wszystko o czym piszesz, ale zwykle te odpowiedzi z racji użytego przez Ciebie właśnie takiego języka napawają mnie lekkim obrzydzeniem na forum entuzjastów-pasjonatów i w dużej części amatorów. Ich z resztą również może to skutecznie odrzucać.
Powyższy fragment pokazuje raczej, że to Ty nie bardzo rozumiesz o czym rozmawiamy, nie rozróżniasz też z kim rozmawiasz, czytasz fragmentarycznie wątki, a odpowiadasz trochę nie na temat, a jak już na temat to odpowiedź niewiele wnosi.
Nie wiem czy przeczytasz w całości również tą odpowiedź i czy ją zrozumiesz, jestem też przekonany, że nie sprawdzisz czy faktycznie jest tak jak piszę, ale odnosząc się do tego co napisałeś, powiem, że odpowiedziałeś zwracając się bezpośrednio do mnie, tyle że... odpowiedziałeś w tym na część tego co pisał pancio.net (o pomocy z klasą), część tego w czym w ogóle nie zabierałem zdania (o pamięci 320kB) i na koniec wsadziłeś mi w usta słowa, których nie użyłem i opinię której wcale nie wyrażałem i nie wyrażam (że AKI be, a TK-II wspaniałe).
Nieraz już zastanawiałem się po co Ty w ogóle piszesz cokolwiek na forum. Umiesz sobie sam odpowiedzieć na to pytanie? Hint mały: pytanie jest retoryczne, bo nieszczególnie lubię z Tobą dyskutować i nie zamierzam również teraz tego dalej ciągnąć. Dla mnie EOD.
Co do rzucania rękawic i innych pierdół, które proponujesz, to przypomnę Ci, że w tej dyskusji głównym interesantem jest xangel, który rozważa swój projekt płyty, a my tu rzucamy różne myśli, które być może będą mu pomocne i będzie chciał wykorzystać jeśli będzie miał ochotę.