Adam Klobukowski napisał/a:@jedynymentos: argumentacja typu że gdzie indziej mocniej murzynów biją, jest poniżej poziomu inteligentnej dyskusji.
Lubię ten argument w różny sposób do inteligencji się odnoszący, jest taki dzisiejszy, postępowy, taki LITERKOWO tolerancyjny, taki miłoscią do bliźniego pałający ;-), ale tutaj, wśród miłośników ATARI, przykro mi z tego powodu ;-(
A do meritum skoro mnie nie zrozumiałeś. Chodziło mi TYLKO o porównanie, o sytuację w której były morderca występujący teraz w roli sędziego, osądza kogoś o zbrodnie której nie dokonał, choć doskonale wie kto jej dokonał i każe tak oskarżonemu zwracać przez kogoś innego poszkodowanemu za to kasę. Normalnie bezczelna, kłamliwa i kuriozalna konstrukcja. No ale jakoś tak dziwnie wpisuje się to wszystko co się dzieje, w to, o czym niejaki pan Singer z WJC już dawno mówił.
BartoszP napisał/a:Jestem zdruzgotany ... ci chorzy lewacy, kimkolwiek oni są, od lat tęczowe mentosy robią .. co za świat, co za świat .... https://youtu.be/RShxnoKUdUU?t=12
uśmiałem się, po prostu zabiłeś mnie ;-) przecież nawiedzonych ideologią lewaków nie ma, podobnie jak nazistów, a nie, sorry, naziści przecież są, w Polsce, nawet TVN ich w lesie znalazł, sorry zapomniałem, ale to widzę ostatnio wszędzie standard w dyskusji z postępowym postępem ;-)
Ostatnio edytowany przez jedynymentos (2019-05-17 07:46:45)
30 lat temu moje poglądy nazywane były normalnymi, 20 lat temu konserwatywnymi, 10 lat temu skrajnie konserwatywnymi, dzisiaj jestem nazywany faszystą. Ja nie zmieniłem poglądów, tylko idioci zmienili wartości!