Temat: Linki do youtube na forum
Nie działają?
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 96#p248196
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie działają?
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 96#p248196
Działają jeśli używa się zgodnie z instrukcją. Poprawiłem Twój post.
Dzięx kiero!
Przepraszam, że ja też w tej sprawie, ale chyba rzeczywiście coś jest nie tak z tymi linkami. Dałem w dziale Miejsca w sieci namiary na youtube z użyciem bbcode (próbowałem na dwa różne sposoby) i link nadal jest zwykłym tekstem, a nie linkiem. :( Jakieś podpowiedzi?
Przepraszam, że ja też w tej sprawie, ale chyba rzeczywiście coś jest nie tak z tymi linkami. Dałem w dziale Miejsca w sieci namiary na youtube z użyciem bbcode (próbowałem na dwa różne sposoby) i link nadal jest zwykłym tekstem, a nie linkiem. :( Jakieś podpowiedzi?
widzę że dałeś tag "url", spróbuj z "vid".
Dobra vid działa. Choć też trochę zaskakująco, bo robi duży zoom miniaturki i mocno obcina, co nie jest korzystne, jeśli na miniaturce są napisy. Poucinane okropnie.
Pytanie dlaczego nie działa url? U wielu osób jak widzę działa, a u mnie się nie pojawiają linki przy url. :(
Tak się zastanawiam czy nie przydałby się na głównej i na głównej forum jakiś widoczny odnośnik do kanału atari area na youtube? Np. u góry jako dodatkowa zakładka.
Ostatnio edytowany przez Pawex (2024-07-17 00:42:46)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 13 zapytań ]