Temat: [S] 520 ST + dwie klawiatury STF/E UK
Ida święta więc czas pozbyć się balastu i zrobić miejsce na "nowe"...
520 ST, UK, 2MB RAM, zasilacz zrobiony z zasilacza Cisco-wego. Testowany na każdy możliwy sposób - działa. Klawisze trochę żółte, obudowa całkiem OK moim zdaniem.
Jako "bonus" dorzucam cudo zrobione z 30 lat temu (nie, nie przeze mnie) - obudowa do flopa. Flopa nie ma bo musiałem wykorzystać w innym ST. Ustrojstwo działało - wymagało tylko zasilania 5v i.. stacji. Nie chce mi się rozkręcać mojego ST żeby sprawdzać dzisiaj więc bonus należy traktować jak niedziałający. W najgorszym wypadku kupujący będzie miał wtyk/połowę kabla do floppa...
Cena: 230zł
Dwie klawiatury STF/STE, UK, w pełnie sprawne (acz brudne ale całą przyjemność czyszczenia zostawiam dla kupującego..). Jedna ma diodę czerwoną, druga zieloną (oryginalne). Klawisze w kolorze fabrycznym (tak mi się wydaje).
Cena za każdą: 100zł
Do powyższych należy doliczyć koszt przesyłki wg. cennika poczty polskiej. Wysyłka możliwa dopiero w drugiej połowie stycznia (bo wtedy będę w Polsce). Jeśli ktoś weźmie całość - należy doliczyć 40zł i wysyłka będzie "już".
Do klawiatur mogę dorzucić TOS UK (skoro już odniemczać nasze ST to wszystko..) - ale to po uzgodnieniu bo muszę sprawdzić czy mam na tyle chipów...
EDIT:
Wszystko poza klawiaturami sprzedane. Życzę nabywcom miłej zabawy...
Klawiatury ciągle są jakby ktoś chciał...
Ostatnio edytowany przez damanloox (2019-02-07 16:12:01)