Witam!
Jak wielu z Was zapewne pamieta we wrzesniu zeszlego roku pozegnalismy naszego kolege Kajtka. Jakis czas potem wraz z Samurai'em odebraliśmy od jego rodziców cały sprzęt, jaki Kajtek posiadał. Po pewnym przerzedzeniu (Commodorki i osprzęt dostała Cobra/Samar) został cały sprzęt Atari.
Chciałbym ten sprzęt puścić między ludzi - takie jest życzenie Jego mamy. Każdy kto chce, może otrzymać coś z tego zbioru, ale istnieje jeden warunek: nigdy nie można będzie sprzedać żadnej z tych rzeczy. Można je komuś dalej oddać, ale tylko oddac! Takie jest życzenie mamy Kajtka.
Spis tego co jest do rozdania wraz z szybkimi fotkami, przeze mnie zrobionymi, znajduje się pod tym adresem. Napiszcie proszę czy ktoś jest zainteresowany tym. Chciałbym to wszystko przywiezc na party do Ornety i dac kazdemu co bedzie chcial (mam nadzieje, ze chociazby ze wzgledu na Jego pamiec nie bedziecie sie klocic o konkretne przedmioty).
Jak widac, sprzet w wiekszosci nie jest w najlepszym stanie, ale moze komus sie przyda i bedzie w stanie cos z tym zrobic.
W zwiazku z ta akcja mam takze prosbe do kogos kto bedzie jechal na party samochodem z Warszawy lub przez Warszawe. Czy moglby on te rzeczy zawiezc na party? Ja bede jechal pociagiem i bedzie mi bardzo trudno sie z tym wszystkim zabrac. Czy ktos moze pomoc?