Odp: Folia do klawiatury 65/130XE
Zawsze jest alternatywa wysłać to trochę taniej:
http://www.taniestany.com/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zawsze jest alternatywa wysłać to trochę taniej:
http://www.taniestany.com/
Tutaj koleś sprzedaje folie do Amigi:
http://www.sellmyretro.com/user/profile … mp;filter=
Może by tak podpytać czy zrobi do Atari.....
Ostatnio edytowany przez stryker (2017-03-21 16:09:49)
Ja już temat uruchomiłem, czekam na sample od Chińczyka.
Witam,
@Duddie - na ile szacujesz cenę końcową folii XE?
@Duddie: jakby co jestem chętny na folię do XE z klawiszami na sprężynki i do A1200
Niech ktoś się zlituje i zleci produkcję tych folii. Mam 20-cia kilka klawiatur i TRZY sprawne!! :)
Jak ktoś uruchomi produkcję, to biorę w ciemno 5 do sprężynkowej XE i 5 do gumowca.
Uhhhh, no to ciekawie...... No to żeś mnie nie pocieszył kolego Duddie :)
Ja też już ruszyłem temat z foliami, właściwie to czekam na sample i potem tylko zostaje "dać znać", że jedziemy z koksem :)
Lipa, jak nie było to nie było, a jak będą to nagle od dwóch dostawców...
Jak będzie taniej niż $20 to możecie spokojnie do stanów sprzedawać.
sorki, że offtop: Simius, napisałem ci maila.
zróbcie coś, najlepiej w normalnej cenie i dużo. Bo dużo się sprzeda jak sądzę.
Ja zamówiłem z Polski, a nie z Chin, więc cena dupy nie urwie.
Ale jak na razie czekam trzeci tydzień na sample i cisza. Podobno mają od groma roboty, zostało im tylko tą środkową przekładkę zrobić i jak to gość powiedział: detale zawsze najdłużej trwają :)
Będzie ponad 100szt.
Ostatnio edytowany przez x_angel (2017-03-23 22:24:04)
a wersja jednowarstwowa? To są te lepsze klawiatury na sprężynkach.
Oh, ja wszystko i bardzo chętnie, ale najpierw jedne....
Jak pójdą to pomyślimy o drugich :)
Ja akurat mam 3 Atarki i we wszystkich folia niedomaga. A wszystkie są na gumkach.
Ostatnio edytowany przez x_angel (2017-03-23 23:37:03)
spokojnie, na początek wezmę co będzie a marudzić będę dzień później ;)
Też chętnie łyknę ze trzy sztuki, i nawet czas dobry bo wiosna więc z funduszami nie ma tragedii :)
oby jakość tej folii była dobra....
Ja też chętnie przygarnę 2 szt.
Ja zamówiłem obie wersje XE i XL. Cena na razie jest niewiadomą, ale pewnie ok. 70 zł sztuka.
.. no to przy takiej cenie muszę nieco zweryfikować ilości zamawianych folii ;)
Ja bym chętnie wziął 2 szt. do sprężynkowych.
Sampla już mam, pasuje i działa. Wydaje mi się, że oryginał miał ładniejsze ścieżki, ale pewnie związane jest to z technologią wykonania.
Podoba się?
Czyli że ta obecna technologia jest gorsza niż 30 lat temu? To może i wytrzymają krócej?
Nie, bardziej chodzi o technologię nakładania tych ścieżek, czy coś. Te wyglądają bardziej na takie "nalane", są wizualnie grubsze od tych w oryginale, więc nie podejrzewam, że podziałają krócej.
nawet, jeśli będą działać nieco krócej, to zapewne niewielu z nas to doczeka ;)
Zwłaszcza, że jesteśmy bogatsi o 30-letnie doświadczenie i wiemy jak się obchodzić z tym sprzętem. Czy dziś jeszcze ktoś wali pięściami po ukochanej klawiaturze Atari jak straci życie na 50 moście River Raidu?:-)
A co do folii, wyglądają ok, aż widać na zdjęciach jak pachną nowością - jeśli działają dobrze tak jak piszesz, to super, zwłaszcza, że przecież dotychczas w ogóle nie było opcji żeby mieć z powrotem sprawną klawiaturę. Rzeźbiło się na różne sposoby, a i tak efekty były mizerne.
Super, że ktoś wreszcie wpadł na to i to robi:-)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.110 sekund, wykonano 13 zapytań ]