Odp: Wakacyjne porządki (sprzedam)
@pablozp: :(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@pablozp: :(
@wieczor: ale ja od erOSa nie kupowałem Falcona, nigdy, nie przypominam sobie
heheh nie chcą Falcona? Powiem szczerze : JA TEŻ NIE CHCE FALCONA I NIGDY CHCIAŁ NIE BĘDE :) Dobra koniec trollingu, choć ta platforma mnie zwyczajnie nie interesuje. Podobnie jak Jaguar :) cze Piter :)
@piter: pomyliło mnie się i to nie był erOS tylko macgyver i nie Ty, tylko stryker :) Ale już nie pamiętam, kto ostatecznie mnie wyprzedził - pamiętam, że z kasą miałem problem wtedy. Chyba jednak Ty ;)
@gepard: hop, hop, Ty też się w tej historii pojawiłeś i chyba jednak chciałeś ;)
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 145#p94145
Ostatnio edytowany przez wieczor (2016-12-04 16:23:34)
Od tego czasu przeszły mi koło nosa ze 4 flakony. Jeden leżał nawet dni parę u mnie, ale mnie nie ujął swą historią. Dałem szanse zakupu innej osobie. Zwyczajnie nie czuje klimatu tej maszyny i pozostaje ne etapie ST/Ste.
jakby ta sprzedaż nie była pilna, to ja jestem zainteresowany falconem...
Zaxon sprzedaj Karolkowi!
-jak go znam to będzie się działo, forum 16/32 bit znowu ożyje :)
@piter: pomyliło mnie się i to nie był erOS tylko macgyver i nie Ty, tylko stryker :)
Wieczór: no trochę Ci się pomyliło bo ja nawet nigdy fo3o nie miałem. Mam go dopiero od ostatniego Wapniaka 2016 ;)
Boście obaj z Olsztyna i dlatego :) Ale mi się jednak wydaje że ostatecznie to był Piter, bo coś mi świta, ale musiałbym korespondencję sprzed 7 lat wygrzebać ;)
Hmm, Falcon dotarl ;) Podlaczylem, dokupilem troche gadgetow (VGA adapter, HDD DRIVER z licencją, adapter CF z kartą pamieci i Netusbee od Lotharka ) ale teraz , nie wiem, rozped stracilem. Lezy sprzet u mnie w domu w szafie i sie kurzy. Moge odsprzedac po kosztach czyli jakies 4 tys PLN. Z racji ceny wolalbym odbior osobisty ode mnie z Czestochowy.
Zaxon, wysłałem Ci wiadomość. Jak cos to biore od Ciebie.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 11 zapytań ]