Odp: Fabrycznie nowe gry na Atari na kasetach
żeby to była prawda ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
żeby to była prawda ;)
Bezrobotny, te 100 tytułów ukaże się na przestrzeni 6-7 lat. Przez tyle czasu można odkładać po stówce miesięcznie. Zresztą niektórzy zamiast marudzić to już zaczęli wpłaty comiesięczne i niebawem odbiorą pierwsze komplety. A pozostali narzekają, że drogo.
Jurecki!
mogę zadać głupie pytanie, ryzykując, że cała scena się na mnie obrazi?
no to zadaję:
czy do tych gierek to będzie jakaś faktura VAT?
jeśli tak, to czy możliwe jest wystawienie dla każdej zakupionej gry oddzielnej fvat?
Oczywiście może być, na życzenie. Normalnie będzie paragon.
Mapy gotowe, załączam fotkę finalnego, chociaż przedprodukcyjnego produktu.
Ostatnio edytowany przez Duddie (2016-08-03 11:10:14)
ładne to
niepojęte, że to wszystko mieściło się w pamięci atari...
Jeśli chodzi o mnie to chętnie kupię wszystkie pozycje książkowe dotyczące Atari 8-bit. Szczególnie dotyczące języków programowania ze wskazaniem na wszelkie odmiany BASIC-a.
jak tam sprawy się mają?
jaki jest harmonogram wydawania gier?
Jest opóźnienie, ale sprawy posuwają się do przodu. Nie chcę podawać już żadnych terminów, ponieważ firmy podwykonawcze zawodzą jak widać. W dużym przybliżeniu - wrzesień. Dobra wiadomość jest natomiast taka, że wersje dyskietkowe będą dostępne w tym samym terminie.
A tak przy okazji: poszukuję Alchemii wydanej przez Mirage - wersja Kasetowa. Ma ktoś może w kolekcji?
Ostatnio edytowany przez Duddie (2016-08-26 16:09:36)
nie pytałem o to,
pytałem, czy wszystkie zostaną wydane we wrześniu?
czy tylko te 20?
kiedy pozostałe?
no bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę...
Pierwsze dziesięć. Kolejne, o ile się ukażą, za 6-8 miesięcy i zapewne nie od razu cała dziesiątka. Bo dużo osób skarży się na zbyt duże obciążenie wydatkami przy zakupie całości.
Załączam dwie fotki tytułów z drugiej dziesiątki.
Dla niecierpliwych, uchylam rąbka tajemnicy. W załączeniu fotki finalnych produktów - uwaga do szukających dziury w całym - są niezafoliowane i służą mi jako sample, więc mogą mieć mikrorysy. :)
Prima sort ..... szacun ...
ale powinny być 3 warstwy folii,
jedna do unboxingu i dwie jeszcze zostają...
Do kolejnych unboxingów :)
Robi wrażenie!
Kup sobie dwie sztuki, jedną do unboxingu, a druga zostanie :)
Na pewno sporo pracy to kosztowało, ale efekt imponujący.
Kup sobie dwie sztuki, jedną do unboxingu, a druga zostanie :)
Wystarczy kupić maszynkę do foliowania https://www.youtube.com/watch?v=tUoByIHTrKQ i unboxować do upadłego.
No to kolejne fotki.... Jak Wam się podobają na półce razem? ;)
Czy uważają Państwo, uwalniając gry w Omicron Turbo (strona B kasety na przykład)?
Pełen luksus :D
jeśli to nie jest wielka tajemnica to dlaczego nie będzie MISJI?
Już pisałem: może będzie, póki co są problemy z prawami autorskimi do Misji i Robbo.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.132 sekund, wykonano 12 zapytań ]