Oj Kosa0 .... zieeeewwwww, ziiieeewwwww .... aż mi przeskakuje w uszach .....
Ty lepiej napisz nam jaki koks trzeba do auta .... i gdzie lepiej go wozić ... w bagażniku ... Buick ma duży ? czy na przednim siedzeniu w węglarce ? Jak go ładować do silnika ..... bo to jakiś chyba nowy amerykański wynalazek jest bo w naszej prasie motoryzacyjnej o tym nie ma ani słowa .... napisz .... ładnie proszę .....
Ja jeżdżę na razie traktorem Ursus z '73 na olej spod frytek ... tych z McDonald's ... jest taniej :) ... i żaden Buick mi "nie podskoczy" na drodze .... taka mam fantazje jako wolny człowiek z pieniędzmi w bankomatach na całym świecie :)
Pierwszy link, który podałeś:
"nazwy liczb sa podane w systemie amerykanskim, w nawiasach są podane polskie odpowiedniki, o ile różnią się od nazw systemu amerykańskiego" .... gdzie tam jest słowo tryliard używane i znane przez Amerykanów ? Sprawdziłeś czyli czy przeczytałeś i wyciągnąłeś "własne i niezależne wnioski" w zakresie tych paru liczb ? A może konsultowałeś to z Maksem .... przecież on dobrze wie jak jest .....
...wtopa Kosy ....
Nawet jeśli użyłeś tej nazwy to "po naszemu" jest 16 000 000 000 000 000 000 000 dolarów czyli około 53 000 miliardów dolarów dochodu PKB na każdego Amerykanina .... Ten Obama to jednak łebski gość ... tak poprawić gospodarkę USA ... szacun ...
...... znowu wtopa Kosy....
Kupno 51% akcji nie oznacza przejęcia ... jeden głos uprzywilejowany może mieć większe znaczenie w sprawie decyzji niż 51% akcji ... nawet niż 99% akcji .... podałem ci linki do kursu ekonomii ... tam to tłumaczą ... i jak działa spółka akcyjna, komandytowa, z o.o. .... a jak działa holding firm i kto wtedy "kosi kasę" ... na pewno nie taka kosa jak Ty :) Ty musisz pracować .... ale to sam wiesz ....
.... kolejna wtopa Kosy ....
Jeden post i trzy skuchy ..... kto tu się ośmiesza ....
Lepiej idź ten koks do auta ładować ... albo pograć w Wieźmina .....
A tak w ogóle, to Ty ubzdurałeś sobie, że chodzi o firmę CD PROJEKT od Wiedźmina .... a to nie jest prawda .... zgaduj dalej ....
.....kolejna wtopa ...
Idziesz na rekord ..... czekam niecierpliwie na nowe posty ...
Ostatnio edytowany przez BartoszP (2016-01-17 21:14:21)