Odp: CosmosEX vs reszta świata
Działa, to nie ruszać :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Działa, to nie ruszać :)
w tym duchu zadalem pytanie o wersje :)
Dely nowy wątek założył i od razu offtopic robicie :P
Odnośnie Cosmosa chciałbym zauważyć, że z PAK-iem nie działa prawidłowo. Niby wszystko OK, ale robiłem backupy partycji za pomocą E-Backup i zapisywałem bezpośrednio na pendriva. Teraz jak straciłem wszystkie dane, chciałem odtworzyć, ale okazało się że są dziurawe jak ser szwajcarski i wszystko poszło się j...ć :(
To samo z emulatorem FDD na Raspi do Amigi. Gotek owszem - jak najbardziej jestem za, ponieważ został do tego stworzony, zaprojektowany i oprogramowany w ten sposób. Ale nie komputer, który jest szybszy od Amigi (nawet z 060) kilkukrotnie…
hmm, zgubiłem się :)
Twardy dysk na RPi dla Atari jest zły a Floppy na RPi dla amigi jest już ok?
A co z telewizorami? One również mają mocniejszy procesor niż Atari. :)
Odnośnie Cosmosa chciałbym zauważyć, że z PAK-iem nie działa prawidłowo
no słabo, zgłoś może problem Jookiemu
Ostatnio edytowany przez Cyprian (2016-01-11 12:14:10)
a Floppy na RPi dla amigi jest już ok?
No właśnie nie jest, polecam zakup książki "Czytanie ze zrozumieniem - to proste!" jeśli tak to odebrałeś.
ok, myślałem że "GOTEK" to nazwa tego FDD na Raspi
Gotek to taki chiński kontroler FDD do którego można wpiąć pendrive'a, pierwotnie był do pecetów, ale wymyślili firmware pozwalający na używanie ADFów, ostatnio to na niego nawet sportowali firmware z HxC.
Tia jest bootloader i software. Nawet mam licencje ale jakos nie mam czasu na zaladowanie tego to Goteka
Ostatnio edytowany przez Monsoft (2016-01-12 21:21:56)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 10 zapytań ]