Temat: 128in Atari 2600 [K]
Witam,
Czy miałby ktoś z was do sprzedania carta 128in1 (wg pomysłu strykera) dla konsoli Atari 2600 lub carta 32in1 dla Atari 2600??? Chętnie zakupię :)
Pozdrawiam.
Grzesiek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czy miałby ktoś z was do sprzedania carta 128in1 (wg pomysłu strykera) dla konsoli Atari 2600 lub carta 32in1 dla Atari 2600??? Chętnie zakupię :)
Pozdrawiam.
Grzesiek
Witam
Mam 128in1 według mojego pomysłu, czyli 4 banki z 32 grami. Banki wybiera się przełącznikami, a gry w banku klikając Powerem (jak w 16 in 1).
Mogę na niego wrzucić dowolne gry o rozmiarach 2kb i 4kb.
Jak coś pisz maila, bo nie wiem czy mi przychodzi powiadomienie o PW.
Tu jest filmik ja to działa:
https://www.youtube.com/watch?v=VCgXR21uCOU
Mam tez płytki do cartów Bankswitch.
Pisz, a na pewno się dogadamy :)
Pozdrawiam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 11 zapytań ]