Temat: Ultrasatan + putnik 1GB i Drone
tak jak w temacie.. nie działa mi demo Drone na Usatanie z putnikiem (gotowy obraz 1GB). na początku jest tylko muzyka i ciemny ekran a poźniej bomby ...
pomożecie ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak jak w temacie.. nie działa mi demo Drone na Usatanie z putnikiem (gotowy obraz 1GB). na początku jest tylko muzyka i ciemny ekran a poźniej bomby ...
pomożecie ???
za wolna karta sd
dzięki ...jest trop...sprawdze w domu
kurde ale Ultrasatan: do 1100kb/s odczyt, 500kb/s zapis
a ta karta moja badziewna ma odczyt 20MB/s a zapis 10MB .... coś tu nie czaje
Ostatnio edytowany przez pablozp (2015-07-07 11:14:34)
Spróbuj jeszcze zmienić ustawienia FAST ASCII (przy HD Driverze jest taka opcja - nie wiem jak z driverem Putnika...)
U mnie na UltraSatanie i driverze PP działa bez problemu. Nic nie musiałem ustawiać. Z tym że ja mam nową i licencjonowaną wersję. Nie wiem czy na tej starej darmowej jest ok...
Ja mam ten sam problem z "Drone", driver ICD. Co zabawne, to widząc w systemie kontroler ICD i Usatana jednocześnie demo ładuje się wyłącznie poprzez ten pierwszy hardware.
właśnie sprawdze na ICD..bo kiedyś mi się uruchamiało właśnie na ICD
tylko, jak pisałem chodzi o fizyczny KONTROLER ICD.
Np. taki:
http://atariki.krap.pl/index.php/AdSCSI_ST
Przegralem obraz karty sd na drugą szybszą no i .....
DZIAŁA !!!!
no to Lotharek wiedział jednak, co mówi ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 12 zapytań ]