A teraz cnotliwy "Pan" Classic sie odezwał.
Widzę, że przegiąłem..prawdziwy Polak, a nie polskojęzyczny obywatel kraju nad Wisłą, wie, że do czarnego biały chrzan nie pasuje. Przecież nikt nam nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne. Do czarnego pasuje tylko czerwona ćwikła, czerwona jak krew na dłoniach oprawców tupolewa.
Ja wiem, że Ty jako myślący CAŁYM MÓZGIEM, i pewnie mającym jeszcze zapasowy w szufladzie (ten, którego dla takiego przygłupa jak ja brakło), i tak wybrałeś opcję niemiecką i wolisz do czarnego sauerkraut.
Czytając tego twojego powyższego maila odnoszę wrażenie, że twoi Rodzice chyba czytali Ci wieczorem do snu artykuły Michnika zamiast Kubusia Puchatka i do teraz nie możesz się z tego otrząsnąć. Wszystko kojarzy Ci się z Michnikiem. To twoje kopiowane raz za razem pseudoargumenty są tak zabawne, że z nimi nawet nie da się dyskutować. Po prostu co najwyżej można je wstawić do podręczników jako przykład "syndromu wyparcia".
Nie potrafisz napisać posta bez obrażania kogokolwiek ? Użyć argumentów zamiast inwektyw ?
Ja wiem, że jestem tłuk, bezmUzgi (błąd zamierzony) PełOwiec i panienka Gabrysia co nie ma swojego zdania....ale jeśli tacy jak Ty myśliciele maja być teraz u władzy......to "Boże miej Polskę w swej opiece"....i chyba jednak trzeba było intronizować Jezusa na króla Polski. Byłoby zabawniej.
P.S.
Oba moje ostatnie posty to drwina z twoich "POprawnych poglądów".
Ostatnio edytowany przez BartoszP (2015-05-31 16:12:52)