Temat: Sprzedam Atrai XE65 / XC12 Stacja TOMS 720 zestaw Oryginalnych Dok.
Witam mam do sprzedania jak wyżej plus zestaw oryginalnych gier, dowód zakupu z PEWEXU karty grwarancyjne ROK 1987.
MM: dely. Banned.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Sprzedam Atrai XE65 / XC12 Stacja TOMS 720 zestaw Oryginalnych Dok.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam mam do sprzedania jak wyżej plus zestaw oryginalnych gier, dowód zakupu z PEWEXU karty grwarancyjne ROK 1987.
MM: dely. Banned.
po pierwsze naruszasz punkt 11 regulaminu forum, zapewne nawet go nie przeczytałeś.
po drugie, jesteś bezczelny... wykorzystujesz cudze zdjęcia na aukcji... i ktoś ma uwierzyć w twoją uczciwość, jeżeli zdjęcie TOMS720 pochodzi z Atariki... zdjęcie jest mojego autorstwa i nie życzę sobie aby ktoś je wykorzystywał je do manipulowania kupującymi. To że je dodałem to Atariki nie oznacza że można je wykorzystać w ten sposób.
link do zdjęcia o którym mówię: http://atariki.krap.pl/images/0/0f/TOMS720_z_1991.jpg
Ostatnio edytowany przez seban (2015-03-19 09:41:17)
Znów jakieś cwaniaki :>
Wypalać żelazem !
a jeszcze dziś na AOLu Tdc się tym typem zachwycał i sam im robił reklamę :)
-ed- usunięto link
Ostatnio edytowany przez erOS (2015-03-18 18:59:39)
Nie przesadzacie aby trochę?
A co do regulaminu to i tak nikt go nie przestrzega.
Nawet admin gdy się odgraża.
... i znów o regulaminach. Najlepiej jest pozwolić na to, by każdy mógł nasrać komuś na głowę i powiedzieć, że nic się nie stało ;)
[ot]
Apropos regulaminów - to forum ma regulamin, którego należy przestrzegać - jeżeli się komuś nie podoba, nie musi się rejestrować/udzielać, proste?
[/ot]
Ostatnio edytowany przez macgyver (2015-03-18 22:59:55)
I znów podpucha z nic nie wartą, najbardziej gówniastą stacją do Atari ever ! Znalazło się kilku spekulantów-podpuszczaczy.... a tym tomsem to już rzygać się chce.... oczywiście wszystko IMHO.
Ostatnio edytowany przez grzeniu (2015-03-19 07:42:13)
Nie przesadzacie aby trochę?
A co do regulaminu to i tak nikt go nie przestrzega.
Nawet admin gdy się odgraża.
Tak tak, bo w naszym pięknym kraju wielu przepisów i norm się nie przestrzega,
czy to współżycia społecznego czy kodeksu drogowego, itd. itd. można wymieniać do wieczora.
Ale zamiast przyjmować to z pobłażaniem może czas egzekwować, a swoje pomysły na olewanie
praw proponuję zacząć wdrażać w DK :P
Heh, a na ta chwile pierwszym w kolejce w tej aukcji jest nie kto inny jak tomsowy fetyszysta As :D
Bo TOMS to całkiem niezła stacja, tylko mnie zawsze przerażała jej waga i rozmiary (a dzisiaj ceny) ;)
-add--
ale jeszcze się AS nie załapał na darmową wysyłkę hehe (muszą wskoczyć 2k :> ).
Ostatnio edytowany przez erOS (2015-03-19 12:24:41)
Jaką darmową wysyłkę??
Przecież to z mojej wśi jest...
p.s.
Toms nigdy nie była tani, w czasach kiedy amiga 500 0,5mb kosztowała 4,5 bańki, toms 720cr kosztował 4bańki i kazali na niego jeszcze czekać dwa-trzy tygodnie.
Ostatnio edytowany przez AS... (2015-03-19 12:28:45)
przecież nie o wysyłkę chodzi, tylko o cenę finalną ;)
Dziś Amiga 500 BOX w niezłym stanie na portalach aukcyjnych kosztuje powiedzmy max 500 zł, więc za TOMSA 720CR można spokojnie oczekiwać 450 zł ;] Reszta to czysta spekulacja ;)
Tomsów 720 zrobili z 300szt (sami nawet nie wiedzieli ile ale typują 300szt), amigi 500 nie mam bladego pojęcia ile zrobili, ale obstawiam w ciemno że z bazylion więcej...
p.s.
Na aukcji najtańsza wersja, dziura z tyłu zaklejona.
Ostatnio edytowany przez AS... (2015-03-19 13:07:49)
Nieprawdopodobna historyjka: http://atarionline.pl/forum/comments.ph … amp;page=1 :D
Amig było 'trochę' więcej niż TOMSów, sprzęt (poza gabarytami) też uważam za niezły, ale jednocześnie wydaje mi się, że są jakieś granice absurdu/rozsądku/rozumu/przyzwoitości. Z drugiej strony kto zabroni bogatemu? ;)
-ed
taa, też mnie urzekła ta historia ;)
Ostatnio edytowany przez erOS (2015-03-19 13:18:53)
Nawet bogaci szejkowie srają na innych, więc i gówno może być wartościowe :D
AS: kiedy TOMS 720 kosztował 4,5 miliona? Ja swojego 720CR (czyli najbardziej wypasiona wersja) 13.05.1994 zapłaciłem 3,3mln starych złociszy.
Mac, tak około 1996 roku, Toms miał podwyżkę i dwa razy tam ganiałem po 720cr.
Nie 4,5 ale 4 :P
Ostatnio edytowany przez AS... (2015-03-19 22:07:07)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 10 zapytań ]