Temat: Lubisz kartofle?
Lubisz kartofle?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Proponuje abys zostawil troche tego co tam podjadasz na kolejne party :)
bądzie frytka czy frytki 8)
wolę ziemniaki - to tak chyba bardziej po... polsku.... :lol: :P
Osobiscie sklanialbym sie jednak ku wersji: "Wolę pyry..." :lol:
Trza oglosic kolejne 24h compo pod tytulem: Jaki bedzie kolejny temat Azbesta ??
Jakiego koloru skarpetki uznajesz ?
Czy lubisz kobiety z wąsami ?
Czy masz wzwod poranny ?
Co pierwsze Kura czy jajo ?
Poniedzialek czy wtorek ?
blah! czy Bleh!
Bełt czy fractal!
etc, etc, etc
Kartofle to mowil Gollum, a u nas sie pyrki mowi. BeWu tak trzymac!
W antrejce na ryczce stoja pyrki w tytce!
X: ad Twoich sugestii:
1. skarpetki sa ok!
2. wasy jeszcze bardziej!!! :^)
3. heh... :^)
4. uu, to stare. malo tworcze...
5. bezplcowie lekko
6. jw
7. a to nie to samo? :^)
Ogolnie to zauwazylem tendencje ze pomiedzy zlotami malo co sie dzieje... Wiec...
eh, Azbest, Ty sie nudzisz chyba - wez zrob cos pozytecznego zamiast zasmiecac forum :P
Ogolnie to zauwazylem tendencje ze pomiedzy zlotami malo co sie dzieje... Wiec...
bo siem przygotowujemy do najblizszego zlotu ... produkcje, trening watroby itp :) A wogole lato idzie, piwko, parasole, spodniczki - stary, po co w domu siedziec :)
Bimbały, świeżynki, radio Tokio.... :twisted: :twisted: :twisted:
tak tak trzeba już zacząć trenować przed Ornetą ;)
....cziksy,towary,cizie etc.........wiosna za pasem więc to to wyszło spod kamieni... 8O ....Azbest nie łam sie wstąp do Lamers zanim Lamers wstąpi do Ciebie...my Cie obronimy przed brakiem zrozumienia w społeczeństwie:)
Kartofle ?! Hue hue. Btw. Jutro wybieram sie do KARTOFLISKA (czyt. Poznan) na Infosystem :>
Bimbały, świeżynki, radio Tokio.... :twisted: :twisted: :twisted:
3 razy "TAK" :D :D :D
Gepard:
wlasnie tego sie obawiam :^)
btw: moze bysmy dostali po piwku od greja w nagrode ze 90% teksty w riltajmie presv2k4 jest nasze? :^)
W antrejce na ryczce stoja pyrki w tytce!
ny ny a a :)
Azb: texty sa Twoje......ja tylko notowałem....;) ale pomysł z piwkiem jest frazeologicznie poprawny;)
No - takie smażone, lekko przypieczone, albo z ognicha... RÓLÓ!!! :D
Jeszcze jak jakaś fajna do towarzystwa to... [ale nie - przecie ja gorzki jestem] hue hue... ;) :rolleyes:
:!: Wiosna Rulez! :!:
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 13 zapytań ]