Temat: [K] Zasilacz do LDW 2000
Koledzy, poszukuję stacji do LDW 2000, może ktoś chciałby się pozbyć?
Atari 65 XE | CA-12 z KSO Turbo 2000 | SN-360 | SIO2SD | MATT | Dokumentacja + książki od Retronics'a! | Atari 2600 Junior
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koledzy, poszukuję stacji do LDW 2000, może ktoś chciałby się pozbyć?
a ja zasilacza do ca 2001
Te zasilacze można używać zamiennie.
To w takim razie potrzebne są 2 zasilacze
Ostatnio edytowany przez pablozp (2014-05-16 23:31:16)
Koledzy, jer właśnie mi wspomniał, że ktoś / kiedyś / gdzieś coś wspominał o możliwości dorobienia wtyczek do LDW / CA na 3D, bo w zasadzie o same wtyczki chodzi. Ktoś kiedyś próbował podjąć się czegoś takiego? Myślę, że nie jeden by się zakręcił wokół zasilaczy do tych stacji...
DO CA i LDW pasuje zasilacz od MSXa - Spectravideo.
Ewentualnie mozna wylutowac ze stacji gniazdo TI-99 a wrzucic cos popularnego, np DIN, albo wrecz moze Molex - on by chyba podszedl nawet gabarytowo.
poszukuje ładnej i sprawnej LDW 2000
natrafiłem na aukcje...
http://allegro.pl/ldw-super-2000-stacja … 56351.html
Jak myślicie cena za "słona" ?? czy taniej nie kupie ?
Jest to górna granica rozsądnej ceny, jeśli 100% sprawna. Zważywszy jednak na plombę, która w mojej opinii jest fejkiem oraz odżegnywanie się sprzedającego od zwrotów i gwarancji byłbym zdecydowanie ostrożny. To może znaczyć coś więcej, niż przypadkowa przezorność.
Też mi sie tak wydawalo..tyle czekalem to jeszcze poczekam
Ostatnio edytowany przez pablozp (2015-07-15 17:30:23)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 10 zapytań ]