Odp: Wyprawa po dyskietki - gra paragrafowa pisana na atariarea...
Pin miał na myśli sektor $169 - w systemie plików Atari DOS pierwszy sektor katalogu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pin miał na myśli sektor $169 - w systemie plików Atari DOS pierwszy sektor katalogu.
Ech przepraszam. Wczesny ranek, nieludzka pora - przeczytałem "wyskoczył błąd"... :/
Paragraf #2
Siedzisz i myślisz.
Myślisz siedząc.
Siedzisz.
Myślisz.
Siedz...
- Ja pitolę, nic mi do głowy nie przychodzi - mówisz sam do siebie.
Kolejnych kilka minut siedzisz w ciszy i intensywnie myślisz.
Siedzisz.
Myślisz.
Siedz...
Nad głową pojawia się piłeczka, która początkowo odbija się od czaszki powoli, by po chwili coraz bardziej pukając twój rozgrzany do czerwoności łeb przyspieszyć. Puk. Puk. Puk puk. Puk puk. Puk puk puk. Puk puk puk. Puk puk puk puk...
- Dość tego! - Podrywasz się i wstajesz. - Co to ja jestem, piepr... Dobromir jakiś?
Ale w tej samej niemalże chwili twoja twarz rozdzierana jest blaskiem twojego genialnego mózgu.
- Mam, mam! - Wrzeszczysz na cały regulator mocy strun twoich głosowych, że słychać cię aż w piwnicy, gdzie wszystkie koty słysząc ten wrzask dostają świra.
- Dam ogłoszenie na Atari.area! - idziesz do paragrafu #187
- Dam ogłoszenie na AtariOnline.pl - idziesz do paragrafu #17
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 13 zapytań ]