Odp: Kwietniowy sztab warszawski
Coś czuję że będzie niezły sztab :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Coś czuję że będzie niezły sztab :P
hej, w związku z tym, że paru stałym bywalcom sztabów nie pasuje czwartek, gdyż pracują i bardziej im pasuje na spokojnie sobota, to mam pytanie: czy nie mielibyście nic na przeciwko gdyby sztab wspólny odbył się w sobotę?
Ostatnio edytowany przez gorgh (2013-04-15 21:40:06)
U mnie sobota odpada.
U mnie też.
u mnie tez.
o ktorych "stalych bywalcow sztabow" chodzi? tez pracuje, ale przeciez nikt nie kaze sie najebac w 3 dupy.
dobrze, pospieszyłem się, chciałem pogodzić oba terminy, ale się chyba nie da, w związku z tym zostaje jak jest - czwartek : sztab w "znajomi znajomych", sobota- sztab w "Ramie"
najlepszym rozwiazaniem jest stawic sie i tu i tu, jesli ktos moze i ma ochote ;)
ja akurat nie moge, plany mam juz inne na sobote.
ja postaram sie namowic kumpla z wyszkowa co bysmy podjechali tez w sobote :) nie byl jeszcze na sztabie , a to atarowiec :)
koledzy, byłem dziś w "ZZ" , bardzo fajne miejsce i obsługa, poznałem kelnerki które będą nas poić, spotykamy się na górnym piętrze na końcowej sali
doprecyzuj zgodnie z pytaniem zadanym na fb ;]
jest to sala w głębi na końcu , druga na lewo od schodów, mijamy bar i jesteśmy na miejscu. sala jest dla niepalących oraz posiada duże stoły na 10 osób. Oprócz nas na razie tylko jedna inna grupa jest na sali
Jell, As: nie zagubiliscie się w mieście?
Nie... Sztab był mega udany!doborowe towarzystwo na
nim było!
no bez 2 zdan, atari rulz!
0xf: niby jak?
ciezko bylo sie zgubic, mimo ze probowalem...
cos czuje ze next impreza bedzie microsztab u mnie
a next next - w tym samym lokum, ale przy "ekranie".
Fak dis łej! Mega mega! Mogliście się zgubić i w lesie, a ta zguba w mieście wyborna :)
przyznam, wybornie smakowala.
lepiej niz to white russian. ZNACZNIE.
tylko stol sie po tym kleil niemilosiernie...
Knajpa ok, tylko było za głośno, nie da się przy tym rozmawiać. Proponuję rozejrzeć się na przyszłość za jakimś spokojniejszym miejscem.
sala kinowa jest zazwyczaj zamykana, niedostepna dla ogolu - tak wiec bylo by znacznie ciszej.
I można demka pooglądać z Atari sącząc co nieco :P
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.082 sekund, wykonano 14 zapytań ]