Temat: Kupię klawisz funkcyjny 800xl
Typ klawisza - wciskany bez sprężynki, szczegóły w tym wątku (post 147):
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 08&p=6
Type 1 wg tego:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Typ klawisza - wciskany bez sprężynki, szczegóły w tym wątku (post 147):
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 08&p=6
Type 1 wg tego:
Poszukam, bo gdzieś mi leżała zrąbana klawiatura od XL ale na razie niczego nie gwarantuję. Jeśli to dojdzie do skutku, to cena = browar przy najbliższej okazji.
Pim, drewniaku, napisalbys jak side dziala...
tyrknij do mnie jutro. Tylko nie rano, bo kac popiątkowy może ograniczyć nam możliwość przeprowadzenia merytorycznej konwersacji (z rana) ;)-
Ostatnio edytowany przez Pin (2013-03-02 01:03:46)
Poszukam, bo gdzieś mi leżała zrąbana klawiatura od XL ale na razie niczego nie gwarantuję. Jeśli to dojdzie do skutku, to cena = browar przy najbliższej okazji.
czyli zapewne na SV2013 :) rozumiem że wymiana nastąpi na party? o ile w ogóle nastąpi :)
Spokojnie. Ustaliłem, że klawiatura leży na drugim mieszkaniu, będę tam jutro i jutro wieczorem będzie konkretna odpowiedź ;)-
EDIT:
jaką masz podstawę klawisza?
możesz zrobić fotkę albo klawisza od spodu, albo pustego miejsca po klawiszu w klawiaturze?
Ostatnio edytowany przez Pin (2013-03-04 18:50:47)
.. i to jest ta najważniejsza informacja. Otóż mam dwie klawiatury z czego każda z nich ma inny typ "mocowania". W zaistniałej sytuacji nie pomogę.
.. i to jest ta najważniejsza informacja. Otóż mam dwie klawiatury z czego każda z nich ma inny typ "mocowania". W zaistniałej sytuacji nie pomogę.
no trudno, w każdym razie dziękuję za zainteresowanie, temat dalej otwarty :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 11 zapytań ]