Temat: Sztab luty Warszawa
Hej
22.02.2013 piątek godzina 18nasta Dekanta...?!
Sztabik lutowy, kto będzie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej
22.02.2013 piątek godzina 18nasta Dekanta...?!
Sztabik lutowy, kto będzie?
Może ja.
ja zawsze mam checi, ale roznie bywa...
postaram sie byc...
Koniec lutego bede w waw, moze bede :)
Jest szansa, że się pojawię.
Ja będę!
Będę x2 :)
No ja bylem w Waw dzisiaj, nikogo nie bylo na sztabie :)
Mam najdzieję, że się mi uda :)
Gzynio, będziesz?
Jednak nie dotrę.
ja już zameldowałem się w Wyszkowie, świetny, duży sztab, ekstra atmosfera ( no i transport do Wyszkowa miałem też bardzo miły :) )
Dzięki!
Sztab w pytkę. Dzięki all! :)
AS, zdjęcia :)
Sztabik największy od kiedy znowu jestem w wawie.. A propos zdjęć to utopiłem nokie windosh phone coś tam.. Jak tylko on zadziła to będą zdjęcia.. A posta napisałem jak zasze z e52... P.S. Z rozliczeniem rachunku była jazda...przekrecili nas :(
tak dla porządku to napiszę kto był: Innuendo, Drac816, moi, Orzeł, Jury, Krótki, Jellonek, Pavros, As i jeszcze ktoś ale nie pamiętam nicka/nazwiska.
P.S. Z rozliczeniem rachunku była jazda...przekrecili nas
NO CO TY? :/
Dlatego polecam to co robię zawsze na sztabach czy innych grupowych spotkaniach, nie podłączam się do rachunku grupowego ( bo z tym zawsze są problemy, nawet przy rozliczaniu się wewnętrznie ) i sam za każdym zakupem opłacam swoje zamówienie.
Myślę że sami się "przekręciliśmy", mogliśmy coś źle podliczyć.
Z obecnych był jeszcze Simius.
Mnie też się podobało. Poznałem nowych "współhobbystów", podyskutowałem na kilka ciekawych tematów. Jedzenie i obsługa też bardzo dobra.
nie wiem czy przekrecili - niby dlaczego, mi tam sie wszystko na tym rachunku zgadzalo.
a ze drogo wychodza spotkania z wami - to juz sie przyzwyczailem ;)
tak dla porządku to napiszę kto był: Innuendo, Drac816, moi, Orzeł, Jury, Krótki, Jellonek, Pavros, As i jeszcze ktoś ale nie pamiętam nicka/nazwiska.
wg. mnie to byli:
Innuendo, Drac816, moi, Orzeł, Jury, Krótki, Jellonek, Pavros, As, Simius, jell .
trochę fotek:
http://imageshack.us/g/152/wp000154r.jpg/
Ostatnio edytowany przez AS... (2013-02-23 11:58:20)
Lista ASa się zgadza :)
to mi się podoba:
AS pisze: "wg. mnie to byli:
Innuendo, Drac816, moi, Orzeł, Jury, Krótki, Jellonek, Pavros, As, Simius, jell ."
to mówi samo za siebie że dobrze było ;)
Lista ASa się zgadza :)
Chyba nie specjalnie sie zgadza :)
Jelon jest wymieniony podwójnie a nie ma Gorgha. Chyba, ze ksywe zmienil :)
Trzezwiec ludzie, trzezwiec :)
moze i jestem gruby, ale liczyc mnie podwojnie to troche nietakt!
moi to Gorgh?
Ostatnio edytowany przez jellonek (2013-02-23 12:46:55)
moi- (fr.) ja. Wymawia się "młaa" :)może trochę nieczytelnie wyszło, ale lubię to słowo, a że byłem rano jeszcze pod wpływem... :) fajne foty . innu- wrzucaj swoje!
Ostatnio edytowany przez gorgh (2013-02-23 16:03:08)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.092 sekund, wykonano 15 zapytań ]