Temat: [K] kartę sieciową do ST
No właśnie - ma ktoś do sprzedania? Hydra, netus-bee, ethernec... Chętnie przygarnę. Co prawda Lotharek jak widzę ma w planach ale nie bardzo wiem kiedy, do Zaxona pisałem ale bez odzewu.
MegaSTE/USatan,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie - ma ktoś do sprzedania? Hydra, netus-bee, ethernec... Chętnie przygarnę. Co prawda Lotharek jak widzę ma w planach ale nie bardzo wiem kiedy, do Zaxona pisałem ale bez odzewu.
Ja mialem do sprzedania ale wszystko poszlo w 1 dzien. A Zaxon podbija Francje teraz http://www.zaxon.eu (ciekawe kiedy dostane spowrotem moja oryginalna Karin Maxi o ile wogole ja dostane).
Ostatnio edytowany przez Monsoft (2013-01-20 13:24:30)
Zaxon widzę Watykan podbija bo Łaciną na stronie pisze. ;)
www.lotharek.pl - juz niedlugo. teraz usatan na tapcecie i side 2
Lotharek: a co produkujesz? Chętnie bym nabył coś jak hydra - nie kolidujące z midi.
lothar oraz niech karta ma usb!myszki i pendriwy działają!
Ja mam bez USB i jakos mi tego nie brakuje, a hydra wogole chyba nie ma usb.
Ostatnio edytowany przez Monsoft (2013-01-20 20:37:21)
spróbował byś z usb to byś zdanie zmienił¥
No właśnie - ma ktoś do sprzedania? Hydra, netus-bee, ethernec...
Postaram się na dniach odgrzebać EtherNECa i sprawdzić jego żywotność.
Ma już prawie dekadę i pamiętam, że ostatnio jak go używałem to coś mi się tam nie podobało, ale sam interfejs raczej jest OK i podejrzewam, że to karta sieciowa marudzi. Więc jak co to tylko kartę sieciową trzeba by znaleźć i odpowiednio ją skonfigurować ( jakiś stary PC do tego potrzebny )
Ha, jury. jakąś zniżkę dla stałego klienta dasz? ;)
Z pecetem raczej nie będzie problemu... tutka jakiegoś poczytam, kartę odpowiednią odgrzebię i spróbuję skonfigurować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 14 zapytań ]