Temat: Windows Vista Basic OEM
Hej!
Mam do was prośbę, może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Mam sobie starego HP2133 (netbook taki niby). Padł w nim dysk. Fabrycznie miał zainstalowaną Windows Vista Basic, dało się to reinstalować z przy pomocy opcji Recovery, na spodzie jest naklejka od Windows Vista Basic wraz z numerem seryjnym. Niestety dysk padł, po wymianie na nowy partycja z recovery już nie istnieje. Do tego sprzętu dołączono 3 płyty CD (Windows XP ENG Recovery, Windows XP PL Recovery, Drivers for Windows/Vista). Niestety płyty z vista basic już nie została dostarczona. Dzwoniłem sobie do supportu HP, "przekierowali mnie na portiernię", tzn. w skrócie... Panie weź się Pan lecz, to staroć nie wspieramy już go, kup Pan coś nowego.
Może ktoś z was ma instalkę Windows Vista Basic (OEM), i mógłby mi to wystawić w postaci obrazu ISO. Jak pisałem wyżej posiadam klucz w postaci naklejki potwierdzającej legalność mam na tym sprzęcie, więc cała operacja jest jak najbardziej legalna. Mam oryginalne instalki Windows Vista ale tylko wersji Businness ;[
pozdrawiam
Seban