Odp: Trip to Opalenica
Samciu na stronie pykapy 8)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Samciu na stronie pykapy 8)
Jaskier ! Jezeli jedziesz tym samym pociagiem co my (14.34 jest w Toruniu) to daj znac - wyslij mi na priva np. numer swojego komorkowca (przypuszczam, ze posiadasz, skoro nawet taka konserwa jak ja go posiada od tego roku) - zadzwonie przed wyjazdem i sie zgadamy co i jak.
Electron: moze ty tez sie skusisz ? :)
wyslij mi na priva np. numer swojego komorkowca (przypuszczam, ze posiadasz, skoro nawet taka konserwa jak ja go posiada od tego roku)
Komórkowca nie posiadam bo i po co? Jeszcze ktoś będzie dzwonić. :)
Możesz zadzwonić na domowy (gdzieś powinien być na mojej stronie podany numer). Wsiadać będę przypuszczalnie trochę wcześniej bo na stacji Toruń Wschodni (tam jest mi wygodniej).
Wyczekujcie tam pewnego znanego wam gościa w kretyńskim kapeluszu (kupiłem go sobie 2 miesiące temu i mam zamiar po raz pierwszy założyć). Jakby mnie gonili jacyś goście z psychiatryka, to macie mnie bronić!!!
Ok, przyjalem - o 14.24 pociag wjezdza na stacje Torun Wschodni - bede rozgladal sie na wszystkie strony, ewentualnie wydre jadaczke - komorka o tyle bylaby przydatna, ze moglbym Ci np. wczesniej wyslac sms-a w ktorym wagonie siedzimi etc., no ale skoro jej nie posiadasz (tak miedzy nami, to gratuluje wytrwalosci) to obejdziemy sie bez tego szatanskiego wynalazku i jakos sobie poradzimy ;)
A wiec nadejszła wiekopomna chwiła. Ruszam. RLT czeka!
...oj Wilson; już jesteśmy gotowi / czekamy w Pozen
(gotowi=najebani)
A ja jestem sam.... w posen.... szaraczek... i nikt na mnie nie czeka... :(
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 15 zapytań ]