Temat: Kupię 1010
W rozsądnej cenie :) Byle był sprawny i niepołamany - żółtawy może być :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zinterpretuj pojęcie "rozsądna cena". Mam jedną sztukę do wydania, bez zółci, pęknięć, w pudełku, ze styropianami i instrukcją. Jedyny manakment to nie zawsze chętnie przewija do przodu. Trzeba by pewnikiem pasek wymienić, a na to nie mam czasu. Chcesz?
Chciałbym. A wiela? Rozsądna cena to mniej niż za stację dysków pewnie :) Szczerze mówiąc często się nie pojawiają - trudno mi go ocenić kwotowo. A potrzebny mi do kolekcji wzorniczej (1050 już mam :)
Ostatnio edytowany przez wieczor (2010-05-02 13:05:56)
Swego czasu był to jeden z droższych kaseciaków sygnowanych przez logo Atari. W sumie jest drugi na piedestale zaraz po XC11. Wsród nich trzeba jeszcze odróżnić model mad in Japan i made in Hong Kong. Jeden miał pomarańczową nalepkę w środku, a drugi srebrną. Japoński, jak łatwo się domyśleć był teoretycznie lepszy jakościowo. W każdym razie mój pochodzi z dawnej brytyjskiej kolonii a nad jego ceną pomyślę i dam Ci znać.
Ekhm?
ekhm, z przyczyn logistycznych większość sprzętu, w tym i rzeczona 1010, leżakuje u moich teściów. Dopiero w sobotę rzucę dokładnie okiem jak wygląda i potem dam Ci znać. Bez nerw nie zapomniałem.
Nie ma nerw :)
Nie ma pośpiechu :) Tak zaznaczyłem swoją obecność :)
Ostatnio edytowany przez wieczor (2010-05-05 10:10:17)
Słychać coś może?
Ku...rwa kompletnie zapomniałem o tym temacie. Daj mi czas do końca tygodnia.
Nie ma sprawy, nawet dłużej. Ja się tylko przypominam, na wypadek zapomnienia :)
Ekhm :)
Nadal aktualne? Mam dwie sztuki: jeden Japan, drugi HongKong. Jesli jestes zainteresowany daj znac.
s.
To było ponad dwa lata temu :) Dogadałem się z hororusem i mam :) Ale tu ktoś szuka, tylko pomylił działy:
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=10641
jesli pudelko w dobrym stanie i cena rozsadna to bym byl zainteresowany wersja BOX
[...] bym byl zainteresowany wersja BOX
Te dwa magnetofony BOX jaki ostatnio widziały to pudła podczas przeprowadzki ;)
Zdjęcia japońskiego wrzuciłem na picassa.
HK działa i ma dodatkowa LED pokazującą stan linii motor-control, natomiast japoński ma problem z torem odczytu.
s.
Ostatnio edytowany przez sq7bti (2012-11-25 18:41:42)
pilat23 napisał/a:[...] bym byl zainteresowany wersja BOX
Te dwa magnetofony BOX jaki ostatnio widziały to pudła podczas przeprowadzki ;)
Zdjęcia japońskiego wrzuciłem na picassa.HK działa i ma dodatkowa LED pokazującą stan linii motor-control, natomiast japoński ma problem z torem odczytu.
s.
hmm, może bym wziął tego uszkodzonego japońca?
Ile?
tP
hmm, może bym wziął tego uszkodzonego japońca?
Ile?tP
25+pp
s.
To było ponad dwa lata temu :) Dogadałem się z hororusem i mam :) Ale tu ktoś szuka, tylko pomylił działy:
pudelka nie chcesz sie pozbyc ;)
pudelka nie chcesz sie pozbyc ;)
Nie :) Ale mogę Ci skołować np. jamnika :)
thePink napisał/a:hmm, może bym wziął tego uszkodzonego japońca?
Ile?tP
25+pp
s.
Przywieź na SV2K12
pozdrawiam,
thePink
To jest ten sam 1010 o ktorym pisze w watku "wyprz."
Nie wybieram sie na silly venture.
s.
pilat23 napisał/a:pudelka nie chcesz sie pozbyc ;)
Nie :) Ale mogę Ci skołować np. jamnika :)
hehehe. wtyczka Europejska czy UK? :P
Ja tam psu na wtyczkę nie patrzę :P
tak jak pewnie w aucie kierownicy :p z której jest strony :P
Nie jeżdżę samochodem po Irlandii - boję się :) Od czasu do czasu w Polsce jeżdżę jak jestem i może mi się popieprzyć :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.133 sekund, wykonano 14 zapytań ]