Odp: SV2k12 - Waw-Gdn-Waw
3 bo ja jedno zajmę :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
3 bo ja jedno zajmę :P
AS zwracasz bilety?
AS: po odejsciu od kasy zwroty nie sa przyjmowane :P
Ostatnio edytowany przez mazi (2012-11-10 10:44:24)
ale to raptem 20pln!
mi zgarneli 42 zeta
Lista:
Ja
Zajac
AS
Mazi + kolega
lista zamknieta
Maly: sluchaj, przepraszam najmocniej ale musze odpuscic te dwa miejsca. Dokoptowal do nas jeszcze jeden kolega no i musimy poszukac sobie alternatywnego transportu.
Jest jeszcze troche czasu do wyjazdu wiec moze ktos skorzysta zajmujac nasze miejsca.
Maly_swd: to napisz kto sie w te miejsca miesci.
bo chetni to ja, As i pewnie 0xf.
by nie bylo nie domowien - zaraz smsem poprosze bys tu zajrzal ;)
ja przecież jadę :P
Czy istnieje możliwość dosiadki w Ostródzie - kwestia 1 lub 2 miejsc? Jeśli tak, to kiedy i o której planujecie start z Wawy i kiedy ew. powrót?
Ostatnio edytowany przez macgyver (2012-11-22 13:41:06)
no nic.
i tak trzeba poczekac na decyzje Malego
Czy istnieje możliwość dosiadki w Ostródzie - kwestia 1 lub 2 miejsc? Jeśli tak, to kiedy i o której planujecie start z Wawy i kiedy ew. powrót?
Macgyver: powinienem miec jakies auto na wyjazd. Mysle, ze po weekendzie sie wyjasni dokladnie.
Jak rozmawialem wczesniej z Winiem to mielismy jechac w sobote rano, ale dopytam go jeszcze czy
termin wyjazdu aktualny.. wiec jakby co to dam jeszcze znac.. Chyba lepiej z Olsztyna niz z Ostrody wystartowac ;)
Hej.
W obecnej konfiguracji jest:
Ja
As
Zajec
wiec sa dwa miejsca
Czyli Jellonek i Fox sie zalapia.
Ustalcie miedzy soba i dajcie znaka
ja jestem chetny.
ok. Zostało jedno miejsce.
Fox?
Nie wiem, czy w ogóle pojawię na Silly. Na chwilę obecną szanse 51%.
co do wyjazdu/przyjazdu to moze kazdy okresli kiedy i jak, i sie zastanowimy:
Propozycja wyjazdu: Piatek okolo 8:00-9:00 McDonald/Metro Ratusz, powrot: proponuje na 10:00 w niedziele lub do uzgodnienia.
Gdybym jechał, to mi pasuje.
Ostatnio edytowany przez Fox (2012-11-28 11:50:56)
To aby było wam luźniej pewnie będę się musiał wykasować z tego libation cara :(
To aby było wam luźniej pewnie będę się musiał wykasować z tego libation cara :(
No to co w końcu z tym przewożeniem Falcona wobec tego? Mam go brać, czy nie?
"Zakręcona, zakręcona".
tak brać!
Ty As, co Ty odpierdalasz?
No to co w końcu z tym przewożeniem Falcona wobec tego? Mam go brać, czy nie?
"Zakręcona, zakręcona".
Gdyby jednak jakisz szatan przekabacił Ciebie do nie zabierania Falcona to przynajmniej weź kartę CF. Jeśli dobrze kojarzę to masz na niej wgrany image ASa, więc parę rzeczy tam jest, a w przypadku awarii na party ( komuś już się coś takiego przytrafiło i taki zapas był w sam raz :) ) można podpiąć taki dysk i bawić się dalej :)
Ostatnio edytowany przez jury (2012-11-29 10:29:42)
Mój image jest dostępny w sieci,
Piter ten leń patentowany miał go udostępnić :P i Wrzucić na pigwę!
I są tam najnowsze dema / gry itd.... + mint 1.18 z usb i siecią zaorany przez AdamK ....!
jury imagę będę miał ze sobą w postaci falcona (hie hie) i laptopa :P
Zakładając że nie zabijemy się podczas tripu to damy radę :)
*mały check mail!
Ostatnio edytowany przez AS... (2012-11-29 11:10:25)
Maly_swd: Jury organizuje wyjazd dzien wczesniej, o znacznie przyjemniejszej porze, tj. w czwartek, po 18tej. AS pewnie ze wstydu nie wspomnial ze sie przesiada.
... i ja sie przesiadam do Jurego wozu, dzieki czemu juz czwartkowa noca zaczniemy demosy ogladac, generowac fraktale.
jako ze przez to moze wzrosnac koszt przejazdu tu ustalanego - jak nie znajdziecie chetnych do przejazdu, chetnie pokryje koszt miejsca przeze mnie rezerwowanego.
Ja jebie. Ale zescie namotali. Jakby AS nie wkrecal sie w transport majac juz zalatwione inne miejsce to by nie bylo tego co sie teraz wydarzylo. Spokojnie bysmy sie pomiescili. A tak maly zostal na lodzie. Nieladnie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 16 zapytań ]