Odp: SillyVenture 2k12 - noclegi w "Bursztynku"
Jeśli to możliwe to chętnie dopiszę się na nocleg piątek/sobota/niedziela.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli to możliwe to chętnie dopiszę się na nocleg piątek/sobota/niedziela.
ja również poproszę o piątek/sobota/niedziela
no to poczekam jeszcze i zadryndam tam jak juz wszyscy się zdecydują
póki co rezerwacja jest na 2 pokoje po 3 osoby na czwartek/piątek/sobotę
jak ktoś chce od czwartku to dawać znać!!!
Melduję się z noclegiem od czwartku. :)
reasumując na dzień dzisiejszy:
pokoik 3 osobowy czwartek-niedziela: ja, Voy, AdamK
pokoik 3 osobowy piątek-niedziela: Cyprian, Lotharek, Henryk
pokoik 3 osobowy piatek-niedziela: Fox, As, marekp
jutro dryndam do Bursztyna i tak ostatecznie potwierdzam
oczywiście można sobie dowolnie zmieniac konfigi że tak powiem zawartości pokojów czyli sztuka to sztuka :)
jesli wszystko okey to dajcie znac jak najszybciej a jak cos nie gra to też oczywiście dajcie :)
Gep poproszę od czwartku jak się uda!
Wsjo gra. :)
okey Asior, zamienie czwartkowa trójkę na czwórkę lub dwie dwójki jak będą, poszukiwany zatem trzeci człek do pokoju nr.3 w to miejsce
Kierowniku Gepard, u mnie nastąpiła mała zmiana planów, jadę z narzeczono więc jeśli można to zarezerwejszynował bym 1eczke lub 2jeczke
sprawa wygląda tak:
pokój na 4 osoby z czwartku do niedzieli zarezerwowany
reszta osób PRAWDOPODOBNIE niestety tylko będzie miała do dyspozycji pokój 6-tke (nie ma już dwójek czy innych małych pokoi).Na popołudnie mam informacje o 1 ostatnim pokoju 6-cio osobowym.
Poprosiłem o ewentualne sprawdzenie dostepności jeszcze jednego pokoju w celu rozbicia 6-tki na 2 mniejsze.Czekam na info w tej sprawie.
Ostatnio edytowany przez gepard (2012-11-30 18:17:50)
Mi pasuje. Konfiguracja obojętna. A na wszelki wypadek i tak wezmę śpiwór i karimatę :-)
Ponieważ pokoje w Bursztynku zapełniają się w szybkim tempie i istnieje ryzyko że zabraknie pokoi 2 lub 3 osobowych - jest kolejna opcja, hostel "OLD TOWN". Jak ktoś zrobi tutaj rezerwację i mnie o tym powiadomi to dostanie zniżkę podobną do Bursztynka (zamiast 60 zł - 40 lun 45 zł). Jedyny "szkopuł" - nieco ponad 1km od party place (dokładnie 1,36km):
Jedyny "szkopuł" - nieco ponad 1km od party place (dokładnie 1,36km)
No. A codziennie śledząc węża, ta droga ulega dwukrotnemu wydłużeniu.
No. A codziennie śledząc węża, ta droga ulega dwukrotnemu wydłużeniu.
Dlatego ja sie zdecydowalem tym razem na "kawalek podlogi" na party place. W koncu zycie na zlocie toczy sie prawie cala dobe :) Nie chce mi sie ganiac za kluczem do pokoju a potem jeszcze spacerowac nocą po mrozie. Najwyzej jak bedą kolejki do prysznica to natre sie sniegiem... ;)
Ostatnio edytowany przez nosty (2012-12-04 16:37:35)
prysznic na party? po co? :D
Żebyśmy je przeżyli, kuźwa, myć się! Bo Stryker nie jest pewny czy ma jeszcze maski :D
Proszę o info, jak się meldować w tym Bursztynku lub chociaż jaka jest aktualna konfiguracja, bo się pogubiłem. :) Przyjeżdżam w piątek.
Hello! Kuba Husak ma rezerwację na mnie czwartek --> piątek, mnie wtedy nie będzie więc jest prawdopodobnie do wzięcia. (jestem od piątku).
Ostatnio edytowany przez pirx (2012-12-06 14:15:40)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 12 zapytań ]