Temat: Trip to Opalenica
Yo masa siekiera(łt)!
Mam pytanie, kto, jak, czym i kiedy jedzie na lasta z warszawy? Glownie chodzi mi o milosnikow PKP.
Mozna bowiem sie zgadac i pojechac razem - razniej IYKWIM ;)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Yo masa siekiera(łt)!
Mam pytanie, kto, jak, czym i kiedy jedzie na lasta z warszawy? Glownie chodzi mi o milosnikow PKP.
Mozna bowiem sie zgadac i pojechac razem - razniej IYKWIM ;)
ja 26 po poludniu/wieczorem. jest expres 1720 o 2020 w poznaniu o 2135 do Opalenicu 2212 na miejscu, lub 1905 pospiech, Poznan o 2227 i do Opalenicy o 2248 na miejscu 2326.
Hm to moze tym pospiechem skikniemy ?
To jeszcze ja sie przylacze do pytanka, lecz z zamiana Warszawy na Krakow lub Katowice :>
Dely: jestem za.
Dracon__ : moze kolejny LIBATION TRAIN?
No napewno bedzie kolejny, zobaczymy ile sie degustatorow zbierze pozatym szybciej podroz mija ;)
a ja bede trzymal za was, zeby kazdy na miejsce dojechal i stacji nie pomylil ;-)
a ja caly czas zachodze w glowe czy pociag czy samochod..
Znow chcesz pojezdzic na czerwonym swietle, zmeczony, nieyspany? A moze wolisz mila bezstresowa podroz, ze spiewem manamana na ustach?
A poznaniacy, tej? TeBe? Dolaczamy do libejszyntrejn, czy kombinujemy wlasny transport?
z wawa do poznania, w moim przypadku w rachube wchodzi tylko pośpiech... die Geld ist knapp. :?
BeWu: na MadTeam nie licz za bardzo bo oni lubia sie pojawiac dopiero na sam koniec... dziwni jacys...
Z ekipy olsztynskiej to ja przyjezdzam na 99,9% - z pewnych zrodel wiem, ze Winio i Eros tez beda jechac, a wiec jedziemy brygada... jak sie uda namowic Mayoneza to chyba bedzie totalnie zaye..scie. Na Chrisa nie liczcie (buehehhheheheheehahahaha). Acha, jedziemy oczywiscie pociagiem i prawdopodobnie w okolicach Torunia zachaczy takze Elkabato - kiedy dokladnie, tego nie wiem - podobno PKP ma szykowac zmiane rozkladow, wiec przyszlosc pokaze. Aha - i moze warto sie pomodlic, zey w tym czasie kolejarze nie strajkowali, a pan Andrzej L. nie blokowal drog, wtedy dotrzemy na czas. Btw. jakby ktos na trasie Olsztyn-Torun-Poznan chcial sie przylaczyc do naszego Train (byc moze Libation) to dajcie cynk ;)
Btw. jakby ktos na trasie Olsztyn-Torun-Poznan chcial sie przylaczyc do naszego Train (byc moze Libation) to dajcie cynk ;)
Toruń? Coś mi ta nazwa mówi, ale co... :D
... a ja zastanawiam się, czy nie dołączyć do kierunku Warszawa; proponuję trase:
* Katowice (Dracon_(!))
* Kraków (Pin/Xan/...??)
* Radom (?...ktoś tam mieszka? :D )
* Wawa (...)
* Pozen, i Opalenitza.
... to z racji na dobrą zabawe:: :D
Jednakże problemem może okazać się to, że jedyny (?) pośpiech z Krakowa na Wawe jedzie chyba około 01:00 am.. a + do tego 26 i święta; cholera wie jak to pojedzie. Musza to sprawdzić. 8O
Mi jak najbardziej pasuje :) jeszcze nie zapominajmy o adepcie choc nie wiadomo czy bedzie startowal z Krakowa czy Katowic. Juz od dzisiaj powinny byc nowe rozklady Polskich Kur** Pociagow, jutro na spokojnie sobie przestudiuje co jak jedzie.
autem w sumie taniej, ale zato ciapongiem sympatyczniej
jest prawdopodobienstwo ze bede ruszal z warszawy poniewaz udaje sie na swieta do Starych. W kazdym razie wsiadam w Warszawie lub w Radomiu.
A ty iksik nie wymadrzaj sie tylko jedz z nami :)
jakby autem, to trza zmienic oponki na zimowe ... heh ... i prowadzic caly czas. ale jest szansa, ze thomazzo shofer da sie namowic na wyjazd wiec byloby 2 kierowcow i bryka na gaz.
...myśleć!, myśleć!
E tam, nie da sie namowic zobaczysz ;)
A jesli chodzi o gaz to nie boj nic, mam juz zakupione butle :)
I jeszcze jedno: kto nie jedzie z nami ten jedzie przeciwko nam!!!
a mozeby tak tym pospiechem z Terespola ? o 22:39 na centralnym nr pociagu chyba P18202
bezposrednio. przesiadki w mroźne dni mogą być straszne w skutkach. ale narazie sie nie wyrywam bo ... moze autem ...
Wy chcecie byc na noc dopiero w piatek w Opalenicy ?!?!?!
Imho stanowczo za pozno :)
Ja tam jade 26tego rano. W Posen okolo 17tej ...
UPDATE:
P 28102 - 26/12/2003 - MOZE TYM CO?
Stacja Przyjazd Odjazd Pociąg
Lublin 9:40 P 28102
Nałęczów 10:00 10:01
Puławy Miasto 10:16 10:17
Dęblin 10:33 10:34
Pilawa 11:07 11:08
Warszawa Wschodnia 12:02 12:05
Warszawa Centralna 12:13 12:20
Warszawa Zachodnia 12:24 12:25 P 28103
Sochaczew 13:02 13:03