Odp: Party w Warszawie - wrzesień 2012 - poszukiwani sponsorzy
Przecież jury nie pisał o stawianiu hansa klocka na party... :P potwór = jego Falcon...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przecież jury nie pisał o stawianiu hansa klocka na party... :P potwór = jego Falcon...
Cóż, z Yerzem to ja z naszym przodkiem z drzewa, jak nie wytłumaczysz wprost, to nie złapie. Nic już na to nie zaradzisz, hiehie.
Ostatnio edytowany przez jury (2012-09-27 13:49:43)
Wal się, nie "naszym", tylko TWOIM - mnie stworzył Pan Bóg.
Dlatego jestem taki przystojny i inteligentny.
az korci napisac ze stworca byl raczej bug (w matriksie?), no ale nie bede chamski i nie napisze ;)
Jest ktoś z wawy coby pomógł mi się przetransportować z Metro Wilanowska (skrzyżowanie Puławska, Wilanowska) na ulice Sprawną ? Będę tam koło 12.15 ... z rodzinką :) - fotelik będę miał przy sobie ;).
W razie czego mam już rozpisany plan podroży komunikacją miejską ale nie za fajnie to wygląda :/ (oby nie padało)
Czekam jakby co na priv :)
Ostatnio edytowany przez stryker (2012-09-27 16:17:28)
az korci napisac ze stworca byl raczej bug...
Nic przy zdrowych zmysłach takiego niebożęta jak yerzozwyerz by nie wykoncypowało.
Ostatnio edytowany przez mono (2012-09-27 19:05:13)
mnie stworzył Pan Bóg.
Na potęrznym kacu po mega chlaniu musiał być, dlatego wyszło co wyszło
( dobra, obiecuję więcej nie smrodzić tu, jutro z Yerzmyey'em ustalimy to osobiście :) )
jellonek napisał/a:az korci napisac ze stworca byl raczej bug...
Nic przy zdrowych zmysłach takiego niebożęta jak yerzozwyerz by nie wykoncypowało.
"Niebożęcia", smutny zwierzaku.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.101 sekund, wykonano 11 zapytań ]