Temat: białe pasy
w jednej atarycne jest tak, że po włączeniu na ekranie pojawiają się białe pasy, po czym ekran robi się czarny... co może być?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w jednej atarycne jest tak, że po włączeniu na ekranie pojawiają się białe pasy, po czym ekran robi się czarny... co może być?
białe pasy
- może to flaga narodowa państwa w którym był wyprodukowany komputer ;)-
To realistyczny symulator przejscia przez jezdnie na pasach. Nie wcisnąłeś na czas joya w góre, bum! tiiiiiii i widze ciemnosc: GAME OVER ;)
a moze przekaz z ufo ??
E tam, ufo, właściciel jest dresem, to i sprzęt pasków dostał... :P
ale zescie naskoczyli....
atarka sie zepsula
a może zebra chciała iść spać i zgasiła światło
Białe pasy malowano na alianckich samolotach przed desantem w Normandii. Może atarka szykuje się do desantu? ;)
Bo to sprzęt fana Republiki z jej biało-czarnymi pasami. A jak wiadomo oni korzystali z C= :) :)
A nie, bo to dupa sraka.
( napisałem równie wartościowy komentarz jak te powyżej :P )
A nie, bo to dupa sraka.
( napisałem równie wartościowy komentarz jak te powyżej :P )
bo liczy sie styl... ;)
Tak, dla bezrobotnego na pewno najważniejszy w tym wątku jest styl :P
Jak w każdym przecież :) Kto sieje wiatr... ;)
A może się przyznacie po prostu, że nie macie zielonego pojęcia co temu komputeru się stało? :)
Jak w każdym przecież :) Kto sieje wiatr... ;)
To mnie jakoś nie przekonuje :P
Bezrobotny pokazał wiele razy że nawet takie rzeczy jak użycie googla to trochę ponad jego siły, cóż, wolnomyśliciele też istnieją na tym świecie, ale, żeby ich tak traktować od razu, ja tego chyba nigdy nie skleję. Lepiej zostawić temat pustym, tym bardziej, że wydawało mi się, że regulamin nie dopuszcza da pisania takich bzdur nigdzie poza bałaganem.
[bezrobotny mode=on]Z Atari na pewno coś jest nie tak ![bezrobotny mode=off]
no to lecimy z tymi barankami... po kolei...
Ostatnio edytowany przez bezrobotny (2012-09-11 18:39:56)
Jacques napisał/a:Jak w każdym przecież :) Kto sieje wiatr... ;)
To mnie jakoś nie przekonuje :P
Bezrobotny pokazał wiele razy że nawet takie rzeczy jak użycie googla to trochę ponad jego siły, cóż, wolnomyśliciele też istnieją na tym świecie, ale, żeby ich tak traktować od razu, ja tego chyba nigdy nie skleję. Lepiej zostawić temat pustym, tym bardziej, że wydawało mi się, że regulamin nie dopuszcza da pisania takich bzdur nigdzie poza bałaganem.
Jury, ale troszku luzu!
Kompletnie nie chodzi o osobe Bezrobotnego i nie jest to zadne hejtowanie, tylko jego post jakos tak po prostu sam spontanicznie sprowokowal ŻARTY :)
A ja też odebrałem tak jak jury. Podobne posty innych osób nie są tak traktowane. Patrz #18.
Żarty żartami, ale wszystko ma swój koniec :)
@bezrobotny: czy efekt jest powtarzalny? czy towarzyszą temu jakieś inne "multimedia" (dźwięk w monitorze, a może jakieś brzęczenie wprost z kompa, dym :) ). Czy zdążyłbyć strzelić fotkę tym pasom? Jak długo to trwa zanim zrobi się czarno?
Mówiłem, że atarynka jest zepsuta? Mówiłem. Trzeba wymienić pamięć. Białe pasy to sprajty, które generuje GTIA do momentu, gdy RESET => '1' (nawet w sprawnych komputerach). Potem zwis, czyli najpewniej kostka RAM.
Ostatnio edytowany przez jer (2012-09-12 12:36:24)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.132 sekund, wykonano 12 zapytań ]