No ale skoro Sting czy tamten klient FTP go chce to ja tam jednak nie widzę problemu aby go wrzucić, Pin ma 4MB więc to w niczym nie przeszkodzi, nawet na 1MB to nie zabierze więcej jak jakieś ze 30KB :)
Edit:
Ja go miałem zawsze załączonego ( czy potrzebny czy nie ) na swoim STE i nie zauważyłem nigdy problemów z brakiem pamięci, Adam, nie żartuj ;)
Edit2:
Znalazłem, zajmuje całe 3KB :) i przecież w niczym nie przeszkadza bo tylko poprawia spierniczony kod przez Atari.
Pin, załączam ftp'a dla "dużego", który co prawda jest tekstowy, ale w przypadku ST leci z pełną mocą jaką daje NetUSBee.
I swoją drogą jeśli chcesz posieciować na dużym, to jednak polecam wgranie hsmodema, bo faktycznie jest parę aplikacji które mimo że nie korzystasz z RS232 to jednak się wykrzaczają żądając tego patcha. Cóż, źle napisane ;) więc ja po prostu wgrałem patcha i nie musiałem więcej "wnikać" czy akurat aplikacja zadziała czy nie. On zajmuje praktycznie nic, a jeśli jednak kiedyś trafiłbyś na komunikat "out of memory" ;) to wtedy wystarczy, że zmienisz rozszerzenie pliku w AUTO i włala ( ja nie miałem jeszcze takiej potrzeby ) Po prostu wygoda, a pamiętam że u mnie niektóre aplikacje też się o tego patch'a pultały :)
Ostatnio edytowany przez jury (2012-08-14 16:49:02)