Odp: Głuchołazy 2k12 - ukłony
Dzięki Rysiek za party. Udane, lecz krótkie :) - cóż, dlatego musiałem posiedzieć sobie te 5 dni, choć i tak było nam mało :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki Rysiek za party. Udane, lecz krótkie :) - cóż, dlatego musiałem posiedzieć sobie te 5 dni, choć i tak było nam mało :)
Mi też się podobało dziękuję
Jeżmiej ,masz w przyszłym roku miejsce w pierwszym rzędzie.
Albo najpewniej w pierwszej kopie pijusów wieczorami zgarnianych w sporych rozmiarów kopce. Spychaczem. ;)
Pzdrrrrrr.
Y
Rysiu, jeśli to biała listwa z beżowym kablem i kątową wtyczką - to mój.
Albo najpewniej w pierwszej kopie pijusów wieczorami zgarnianych w sporych rozmiarów kopce. <ciach />
Też sobie znalazłeś towarzystwo. Wolisz obok Piusa XI czy może XII?
Ha! To by wyjaśniało dlaczego nie przyjechał na party. Teraz woli inne sfery.
( no i tradycyjnie płyniemy z wątkiem, hiehie :D )
Yeż.... jak byś nie pamiętał że w Trenczynie pożyczałeś moje kieliszki .:)
Ale to banał. Odpuść i przyjedż bo Cię lubię.
Ja w ogóle to jestem jeszcze zakręcony. Zapomniałem podziękować NOSTEMU, i TDC-owi . NOSTY zrobił coś czego do końca nie rozumię , ale skoro się udało to pewnie nie muszę, /te kable i przyciski robione na party, był pomysł realizacja i pełny sukces !/ BRAWO NOSTY , jesteś tym który potrafi zmienić szarą rzeczywistość .
Drugim równie dobrym "szołmenem " pisze w cudzysłowie bo nie znam angielskiego, był TDC , przygotował bardzo dobrze konkurs i prezentację , a sam pomysł był REWELACYJNY ! Dlaczego? Bo muzyczki ,niby znamy , wiemy , a do końca chyba NIE! Pozatym jeżeli nie stać nas na prace, to przynajmniej bawmy się dobrze ! I tego Wam wszystkim życzę.
No i na koniec serdeczne dzieki dla PINOKIA który poświęca siebie i swoją rodzinę dla nas. I w cale nie jest prawdą że na każdym party jest jakiś ERROR. Na tym nie było. Dzieki ,Wielkie Dzięki !
Jak to nie było?!? Zdobył pierwsze miejsce na kompotach :D
Grupa atariBDSM przyłącza się do podziękowań !
Podziękowania za (jak zwykle) wyśmienite party. Jak zwykle nie załapałem się na wszystkie atrakcje, jak zwykle nie odpaliłem sieci na Atari, jak zwykle przysnąłem w samochodzie... Ale tym razem załapałem się do jakiejś grupy - "lobby łysych". Może teraz trzeba tą grupę sformalizować i wypuścić jakieś demko? Ja ze swojej strony mogę zaoferować "przyśnięcie w samochodzie" ;-)
Ostatnio edytowany przez marekp (2012-08-01 13:46:17)
A ja przypomnę, że zawitała do nas legenda ze serwisu Karen: Jerzy "JER" Sobola.
Dość szybko z sali-"patelni" uciekli wraz z Candle na chłodny korytarz. A tam można było zobaczyć małą namiastkę warsztatu mistrza. Ponadto KarinMaxi (nowe rozwiązania) , Blizzarda w CA-11, SoundBoarda, F7 (Pasia) i kilka innych ciekawostek.
Rysiu - następnym razem poprosimy o mały wywiadzik z Jer'em na środku sali.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 9 zapytań ]