Temat: buraki graja 45 min
a moglo byc 4:1 dla Grecji , ehhhh sedzia kalosz ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a moglo byc 4:1 dla Grecji , ehhhh sedzia kalosz ...
za stary już jestem na kibicowanie polskiej reprezentacji. Ucisk w klatce piersiowej i ogólny stan przedzawałowy...
A tak BTW to Ruskie nieźle grają. Aż się boje spotkania z nimi
pozdr
Bachoo
Ostatnio edytowany przez bachoo (2012-06-08 20:01:28)
2:0 dla Sbornej, zobaczymy jak francuskie drewno zagra ;)
Ostatnio edytowany przez gepard (2012-06-08 20:10:12)
no grali dzis : Obraniak , Perquis :)
Buraki cukrowe :) :) .... na osłodę
Bitman: nikt Ci nie każe kibicować Polakom, ale się może nieco zachowuj...
znajoma w hiszpanii ogladala wymalowana na bialo-czerwono, namawiajac w kolo tubylcow by polakom kibicowali, ale (calkiem slusznie) komentatorzy po polskiej druzynie jezdzili na tyle masakrystycznie, ze sie okazalo iz niepotrzebnie na czerwono sie wymalowala, po prostu ze wstydu byla rownie czerwona...
tyle z tego dobrego ze przy takim wyniku przynajniej nie slychac debili z wuwuzelami na ulicach (tj. slychac, ale na szczescie nielicznych). choc przy tym to chyba pogoda najbardziej pomogla...
jellon: ale przeca nikt nie każe Ci w oglądać/uczestniczyć w "spartakiadzie piłkarskiej", możesz dajmy na to skupić się na Pucharze Świata w kajakarstwie kóre możesz obejrzeć w TV, potem wziąć kajaczek i iść nad Bystrzycę spróbować swych sił ;)
Marudzenie. Mecz był emocjonujący? Był. Zagrali nasi ambitnie? Zagrali. A że nie mamy reprezentacji na poziomie Holandii/Niemiec/UK/Hiszpanii to jakieś odkrycie?
Mi się podobało.
smuda wzmienił ustawienie w drugiej połowie i to on przegrał mecz,mógł zmienić ze dwóch
zmęczonych to by grecy baty dostali
A ja się nie martwię o przyszłość dzięki naszym kibicom, Sborna już powinna się pakować.
"- Doskonale się oglądało mecz z kwiatem inteligencji żoliborskiej w domu wyborców na Bielanach. Myślę, że pan prezes dobrze się bawił. Moment zdobycia bramki był niezapomniany. Jarosław Kaczyński zerwał się z całą resztą i bił brawo - dodał Wipler."
100% kibicuje Polskiej reprezentacji...jestem Polakiem i kibicuje a reszte pozostawiam profesjonalista; sedzia, trenerom, komentatorom i zawodnikom. brawo Polska!
raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę! :!
http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3DSH0AzyJWlZk
dzis zazdroszczę jedyny raz w roku mieszkańcom W-wy ;)
http://wiadomosci.wp.pl/kat,73074,title … omosc.html
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title, … caid=1e9a6
btw. szkoda że nie grają meczy w Gdańsku, bo u nas ten numer by nie przeszedł, na 100% skończyło by sie wielką rewoltą i zadymą...
Ostatnio edytowany przez gepard (2012-06-10 05:57:43)
... mecz otwarcia mamy za sobą, teraz kolej na mecz ostatniej szansy i mecz o honor... czyli typowy scenariusz?
Nie, nie, nie ....mecz ostatniej szansy, o honor i pożegnalny :) :)
a w Warszawie ponoć juz dymy.... :P
Aż takich dymów w mojej dzielnicy nie ma. Jak zwykle znowu kibole z zakrytymi twarzami, albo osoby, które nie mają z piłką nic wspólnego.
A poza tym: Czesi wygrali! Bardzo się cieszę :)
ponoc jednak sporo bylo krzyczacych o czerwonych k...wach i czerwonej cholocie. ponoc korwin wsrod nich byl.
"chołocie" ? hmmm...ciekawe :-}
A poza tym: Czesi wygrali! Bardzo się cieszę :)
Pomijając sympatię (też ich lubię) ich zwycięstwo jest nam bardzo na rękę. Jeśli teraz z nimi wygramy to wyszliśmy z grupy :)
Czuję, że z Czechami zremisujemy i pożegnamy się z Mistrzostwami. Obym się jednak mylił.
prowokacyjka imperialna : :)
xxl: zapewniam Cię że sporo w naszym kraju jest ludzi którzy na dzwięk i słowa hymnu Rosji, prężą się i staja na baczność a po i ch polikach spływaja rzewne łzy... i to jest koszmar.
btw. "raz sierpem raz młotem...."
Ostatnio edytowany przez gepard (2012-06-13 16:42:06)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 9 zapytań ]