Temat: [Wawa] Sztab majowopołowiczny.

Padła ostatnio propozycja coby zasiąść ponownie wspólnie przy stole gdzieś pod koniec przyszłego tygodnia, znaczy się nieco po połowie maja.
Zasadnicze pytanie - kto jest chętny spotkać się w przyszły pjontek?

Jeśli osób będzie niewiele (czyli skończy się na mnie, dracu, innu i mazim + góra 2 osoby) to pewnie spot będzie na mojej melinie.

Jeśli będzie jednak więcej osób proponowałbym lokal ostatnio podpowiedziany przez 0xf-a, znaczy się dekanta. Ewentualnie do rozpatrzenia byłby lokal w którym NESowcy ponoć się spotykają, gdzie można by było atarkę podpiąć pod bikskrina/głośniki, co wydaje się znacznie atrakcyjniejsze (innu: jaki to był lokal?).

Tak więc wszystkich zainteresowanych zapraszam do wypowiadania się.

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

2

Odp: [Wawa] Sztab majowopołowiczny.

jellonek, muszę sobie przypomnieć jego nazwę. Mi piątek odpowiada z tym, że widzę, że do 19:30 mam zajęcia. Jeśli będziecie jeszcze siedzieli, piszę się :)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

3

Będę i mam zamiar przyjechać komunikacją miejską :P

4

A jak bendzie ciepuo to skuterkiem przyszmerzę.

5

Wolalbym pub a nie restauracje... A moze jakis plener?

6

jeszcze prawie tydzien, mamy czas by przedyskutowac ;)

7

To jak ze sztabem????

8

Ja pewnie będę.

9

poki co - pewne ze bedzie w piatek.
gdzie - to sie jeszcze ustali.

10

Ustalcie jakieś miejsce, abym nie szukała Was po całej Wa-wie :)

oto koło :r przyp "pole 3,142857 * :r * :r przyp "l 2 * 3,142857 * :r przyp "i l / 360 powtórz 360 [np :i lw 1] już

11

ok. jako ze piatkowa pogoda zapowiada sie dosc nieciekawie - plener raczej odpada.
jako ze innu nie podala lokalu o ktorym wspominala (tj. gdzie mozna by bylo sie podpiac z atarka) - pozostaje dekanta.

jak komu godziny pasuja? imo 20.oo to calkiem dobra pora.

czyli teoretycznie sklad na chwile obecna to ja, innu, drac816, mazi, jury, as, kuba.

12

20 mi pasuje! Będę już po zajęciach :) Jell, podałam, że chodzi o Zwiąż Mnie przy ul. 11 Listopada. Ale to trzeba wcześniej uzgodnić z panem w tym lokalu. No i komp byłby podłączony do telewizora najpewniej, czy coś. Dało radę podłączyć klon NESa, to i z Atarką powinno się udać :)

Ostatnio edytowany przez innuendo (2012-05-16 14:50:51)

13

no nawet mozliwosc podpiecia sie pod telewizor nie zniweluje tego ze to na pradze...
tak wiec dekanta, chyba ze ktos ma inne pomysly.

14

Dzięki...

15

Praga nie taka straszna, no i chyba nietrudno tam dojechac (11 listpoada).

16

Mazi dobrze prawi!!

17

no latwo, ale to... praga ;)

18

O co chodzi z tą pragą??

19

Wiesz, jellon jest swiezy w wawie i obawia sie,  ze legendy, ktore kraza na temat pragi moga okazac sie prawdziwe :)
No i jak znam zycie to dochodzi jeszcze fakt, iz nie chce mu sie "tak daleko" jechac :)

20

Od centrum dojazd na 11tego listopada to maks 15-20minut tramwajem (chyba jakaś 4 czy inny taki tramwaj tam jedzie)...
Należy pamiętać że na pradze jest spokój i cisza. To już nie te czasy teraz tam się buduje apartamentowce i inne takie budowle np. metro :(

To jak z mitami w gdańsku o łąkowej czy w gdyni dickmana i dikensa niby to krainy latających siekier, a faktycznie jest tam spokój i cisza.

Ostatnio edytowany przez AS... (2012-05-17 11:24:15)

21

Asie: to zapraszam na Śliwkową oraz pod "Krzywy Wieżowiec" (Hodowlana) w Gdyni ;)

gep/lamers^dial

Gep: e, tam, Hodowlana jest ok, ino nieco dziurawa.

Atari: FireBee, (Falcon030 CT60e SuperVidel SvEthlana CTPCI), TT, (520ST Pak030 Frak PuPla Panther), (520ST 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx SC1435), (1040STFM UltraSatan SM124), (1040STE 4MB ST RAM 8MB TT RAM CosmosEx NetUSBee SM144 SC1224), 260ST, 520 ST+, (MEGA ST SM125), (65XE Rapidus U1MB VBXE SIDE2 SIO2PC), (Jaguar SkunkBoard), Lynx II, 2x Portfolio

23

Innu: a czy przypadkiem "Zwiąż Mnie" nie jest w tej samej kamienicy, co "Hydrozagadka"? :) Ten drugi lokal jest bardzo zacny i jeśli dobrze pamiętam, zaopatrzony w pokaźną ilość bardzo wygodnych kanap i tapczanów - w sam raz na sztaba. :D Sorki za podczepienie się do wątku, ale adres 11 Listopada 22 przywołał bardzo miłe wspomnienia.

Ostatnio edytowany przez voy (2012-05-17 18:08:08)

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

24

jellonek napisał/a:

jak komu godziny pasuja? imo 20.oo to calkiem dobra pora.

Dla mnie trochę dziwna ta godzina :P ( wolałbym jakąś 18 ) ale postaram się tak czy inaczej choć na chwilę wpaść.

25

to proponuj jakas wczesniejsza. moze 19ta?
jak to widzi reszta zainteresowanych?