Dracon napisał/a:Krótki, czy Ty zawsze jesteś taki przekorny (albo niepokorny) ?! ;o
Dracon, Ty zawsze taki skłonny do oceniania ludzi zamiast ich argumentów?
Dracon napisał/a:Krótki napisał/a:Bo przerzucali koszty na konsumenta? Przecież obie gry były o ok. 37% droższe od całej reszty.
To chyba logiczne - większe koszty wydanie = większa cena.
Oczywiście że to jest logiczne! Czego oczekiwałeś, nielogicznej odpowiedzi?
Dracon napisał/a: A przy okazji, czy masz pojęcie ile trzeba było zabulić za "kolekcjonerkę" Wiedźmina 2 w zeszłym roku???
Mam. I?
Dracon napisał/a:Teraz Ci nie szkoda, czy już kiedyś? :P Bo wiesz, po latach pewne sprawy nierzadko ocenia się zupełnie inaczej. :D
Zaraz po kupieniu oczywiście byłem przeszczęśliwy, bo to nowa gra, i w ogóle w tamtych czasach Atarowiec to by każde gówno kupił, tacy byliśmy wyposzczeni. Ale bardzo szybko emocje opadły i wyszło na wierzch, że takie pudełko to ani praktyczne (pionowo na półce nie bardzo chciało stać, bo kaseta w środku luzem latała i powodowała że się otwierało), ani trwałe - wieko zapadło się w pierwszym miesiącu, pod ciężarem innego pudełka z kasetą.
Dracon napisał/a:Powiem Ci, że mi nie szkoda było wtedy zapłacić nieco więcej za mniej typowo wydany (czyli wyróżniający się) produkt.
Widzisz, a ja miałem naprawdę skromne kieszonkowe.
Dracon napisał/a:Dobrze, że komuś (w ogóle) chciało się wydać w takiej formie te (same w sobie) niezłe gry na 8-bitowca. Doceń chociaż te starania jeśli Twoje poczucie estetyki (że tak to określę) nie pozwala zaakceptować formy.
A to nie wystarczy Ci że Ty doceniasz?
Dracon napisał/a:Pamiętaj tylko, jakie możliwości były wówczas u nas, na małym Atari. :) Teraz można mieć full_wypas i szybko się do tego przyzwyczailiśmy...
Wiesz co, to brzmi (doceń, pamiętaj) jakbyś próbował mnie pouczać.
Ostatnio edytowany przez Krótki (2012-04-22 23:29:05)
A8CAS - narzędzie do 100% archiwizacji kaset Atari