Odp: Braki z tamtych lat...?
XL nie tylko ma ładny design. Jakością klawiatury również bije serię XE.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
XL nie tylko ma ładny design. Jakością klawiatury również bije serię XE.
Dlatego ja mam pomysł na inną obudowę do Atari, zresztą bardzo elegancką ale w tym celu kupię XE na allegro - swojego XL nie zbeszczeszczę :)
No właśnie o ile mi wiadomo Atari do lini 8 bit nie robiło monitorów, chyba był tylko 1 do lini XE ale nie widziałem tego na oczy , swoją drogą ciekawe czemu ???
jury nie zgodzę się z Tobą bo dizajn też jest ważny a już napewno w pierwszym momencie gdy na coś patrzysz. Człowiek jest estetą i generalnie od wieków próbował tworzyć rzeczy piękne.
Dla mnie atari seria xe i st to naładniej zbudowany komputer.
"Dezajn, srezajn Dla mnie najważniejsza jest użyteczność, choćby i mieli to opakować w drewnianą skrzynkę" - Jak się patrzy na Twojego Falcona to widać tą myśl wcieloną w życie ;-)
Ja się nie zgodzę, mi seria ST bardzo się podoba. Zresztą widać, że Atari przywiązywało do wagę wyglądu swojego sprzętu. Popatrz na takie komputery jak TT czy MegaSTE. Przecież można to było zamknąć w blaszane pudełko (patrz Amiga 1000,2,3... ) a stworzono piękne wzorniczo i świetne jakościowo obudowy które do dzisiaj robią dobre wrażenie, nawet na ludziach nie mających pojęcia o "retrokomputerach".
Jak się patrzy na Twojego Falcona to widać tą myśl wcieloną w życie ;-)
No cóż, nie "rzucam słów na wiatr" :P Mój STE wygląda podobnie, PCty zresztą też :P Dla mnie się liczy funkcjonalność a nie wygląd, tak już mam i tyle :)
Ja bym polemizował co do funkcjonalności Twojego falcona. Nie to, żebym chciał Ci dokuczyć czy coś, ale Twój falcon wygląda jakby go ukrzyżowali Rzymianie na kacu ;)
Hehe, dobre :)
Ale i tak działa tak samo jak Twój :P
Ostatnio edytowany przez jury (2012-01-22 15:09:37)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.073 sekund, wykonano 14 zapytań ]