Kurcze, ludzie nie mają co jeść a my zajmujemy się takimi błachostkami. Muszę strzelić się w pysk !
Fakt, niepotrzebnie się uniosłem. Po otrzymaniu e-maila od kupującego pomyślałem sobie, że człowiek kręci. Plombowana oryginalnie stacja i było grzebane w środku ?! Niemożliwe ! Potem facet zdejmuje plombę, co wyraźnie widać na załączonym zdjęciu (zdarty kawałek papierka) a potem własnoręczna naprawa. Oczywiście mówi o tym. Od razu pomyślałem, że facet chce wyłudzić kasę. Pisze, cytuję: "Teraz plomba jak oryginał".. hmmm.... Pomyślałem, zrobił zdjęcia innej stacji. A że jestem wyrywny :D i jestem chory na krętactwa to założyłem ten wątpliwy wątek :/
Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. Jednocześnie współczuję, tym którzy jeszcze nie otworzyli swoich zafoliowanych pudełeczek !
Mam jeszcze LDW2000 w stanie MINT w kartonie full BOX z plombami (dwiema obok siebie!). Pewnie kiedyś ją wystawię bo leży nieużywana. Strach pomyśleć co może być w środku .... jeśli była w serwisie. A może ktoś grzebał przy plombach ?!
Ostatnio edytowany przez grzeniu (2011-12-28 19:42:30)
STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB EditionPIN ready logo 3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...